Data
08 de June de 2018

FGV repara el pont sobre la carretera N-332 de la Línia 9 del TRAM d’Alacant en Gata de Gorgos

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) està realitzant els treballs de reparació i substitució del pont de la Línia 9 del TRAM d’Alacant (Benidom-Dénia) a la carretera N-332 en Gata de Gorgos.

Com a conseqüència d’esta actuació la carretera N-332 quedarà tallada totalment durant els treballs que es realitzaran en horari nocturn, del 8 al 9 de març, per la qual cosa s’ha previst habilitar traçats alternatius desviant el tràfic per l’AP-7.

Les intervencions previstes inclouen la retirada del tauler actual i la col·locació del nou per mitjà d’una grua de gran tonatge.

El pont està compost per un tauler construït en 1914 i compta amb una longitud d’uns 16 metres. FGV ja ha aconseguit un acord amb l’ajuntament de Gata de Gorgos per a cedir esta infraestructura al municipi que determinarà la seua ubicació definitiva.

Esta actuació s’emmarca dins de les inversions que està impulsant en el conjunt de la xarxa de FGV a Alacant la Conselleria d’Habitatge Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador, i que en la Línia 9 que unix Benidorm i Dénia compta amb inversions previstes que superen els 120 milions d’euros.

En esta línia s’estan realitzant treballs de renovació de via, millora de les instal·lacions de seguretat, comunicacions i energia, adequació de ponts i talussos i incorporació de nous trens, amb l’objectiu d’equiparar en condicions de qualitat i servei este tram amb la resta de la xarxa del TRAM d’Alacant.

Treballs previstos

Els treballs estan inclosos en el projecte de reparació de danys que inclou altres dos ponts, un en La Vila joiosa sobre la carretera CV-759 i un altre en Teulada, també a la carretera N-332.  El pressupost ascendix a 1.779.282 euros.

En els tres ponts inclosos en el projecte constructiu se substituïxen els taulers i es realitzen reparacions en diversos elements dels mateixos, assegurant-se la funcionalitat d’estes estructures metàl·liques.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...