Data
29 de September de 2013

FGV suspén a partir de l’1 de juliol la connexió del TRAM d’Alacant entre Porta del Mar i Sangueta

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) deixarà de prestar servei en la Línia 4L del TRAM d’Alacant que comunica les parades de Porta del Mar i Sangueta, a partir del pròxim 1 de juliol. Aquesta suspensió del servei estava prevista per l’empresa com a part de les mesures dirigides a gestionar de manera més eficaç els recursos econòmics disponibles amb la prestació del servei públic de transport de viatgers per ferrocarril i tramvia que aquesta entitat té encomanats.

Aquests ajustos, que s’han anat implantant de forma gradual en el conjunt de la xarxa de FGV a València i Alacant, requerixen en aquests moments de la suspensió del servei que es presta entre les estacions de Sangueta i Porta del Mar, en la denominada Línia 4-L del TRAM d’Alacant.

L’escassa demanda de viatgers i el cost que suposa mantindre aquest servei són els motius pels quals FGV ha decidit suspendre la connexió d’aquestes tres estacions que sumen una longitud d’1,25 Quilòmetres.

Durant 2012, els tramvies que van circular per la línia 4-L van realitzar un total de 23.866 quilòmetres. Que equivalen a 18.980 circulacions, resultant una ocupació mitjana de 3,26 viatgers per tramvia oferit de 220 places. En el període Gener-maig del 2013, s’ha realitzat 7.852 circulacions, resultant una ocupació mitjana de 2,64 viatgers per tramvia oferit de 220 places.

La suspensió d’aquest servei no afecta la resta de línies del TRAM d’Alacant en funcionament i que en l’actualitat enllacen l’estació d’Estels a Alacant amb Benidorm, platja de Sant Joan i Dénia, a través de les distintes línies existents.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...