Data
21 de August de 2021

FGV tanca el baixador de Cap Negret a Altea a partir del 24 de maig per obres de millora del servei

Ferrocarrils de la Generalitat  Valenciana (FGV) tancarà el baixador de Cap Negret del 24 de maig fins a finals de juliol, a conseqüència de les obres que s’estan realitzant en la Línia 9 el TRAM d’ Alacant (Benidorm-Dénia) de rebaixe i adequació d’andanes.

El fet que calga desmuntar l’actual andana, que només té un accés per a les persones usuàries, fa que no existisca espai físic suficient per a mantindre el servei regular, mentre es prolonguen les obres.

Les persones usuàries que vulguen viatjar a la localitat, podran fer-ho utilitzant les parades d’Altea, Garganes i Olla d’Altea, que mantindran el servei habitual.

Seguint amb els treballs d’execució de les millores del TRAM d’ Alacant, continuen les obres de millora a Benidorm, Creueta, Altea, Garganes, Olla Altea i Cala Piteres.

La més important és el servei d’autobús que ofereix FGV entre les estacions de Creueta i Benidorm Intermodal, amb motiu dels treballs que s’estan realitzant per obres de renovació de l’estació de Benidorm. Està previst que el servei de tren es reprenga a partir de la segona quinzena de juny.

Les persones usuàries que viatgen fins a Hospital La Vila sí que ho poden fer amb tren, mentre que els passatgers i passatgeres que desitgen continuar el trajecte en direcció Dénia han de transbordar anteriorment en Creueta a l’autobús.
Per això, els tren-TRAM de la Línia 1 (Luceros-Benidorm) finalitzen el seu recorregut en Hospital La Vila. En sentit contrari, el transbord a l’autobús ha d’efectuar-se a Benidorm Intermodal i es reprén el viatge amb tren en el baixador de Creueta.

Les parades d’autobús es realitzen en Creueta, Costera Pastor, Hospital La Vila, CC La Marina-Finestrat, Benidorm i Benidorm Intermodal, mentre que el baixador de Terra Mítica s’ha quedat sense servei durant les obres.

Es recomana als clients i clientes que s’informen dels horaris previstos, així com de les ubicacions de les parades d’autobús previstes, en la pàgina web www.tramalacant.es, en el telèfon gratuït d’informació, Atenció al Client (900 72 04 72), en les pròpies estacions i en xarxes socials.

Altres estacions

A Altea, les parades es continuen realitzant en l’andana central sobre la tarima provisional habilitada a aquest efecte.

En Garganes, la parada es realitza en andana provisional realitzada enfront del qual s’està rebaixant per obres fins a la seua finalització.

En Olla Altea, tots els trens efectuen parada en l’andana 2 mentre es rebaixa i adequa l’andana 1, actualment suprimit.

En el baixador de Cala Piteres, on continuen les obres de rebaixe d’andanes, s’ha recuperat des del dia 11 l’accés per a Persones de Mobilitat Reduïda (PMR) que s’havia suprimit temporalment.

En Hospital La Vila, l’andana 2 està fora de servei, realitzant-se les parades de tots els trens en l’andana 1. A més, en estar inutilitzat l’andana 2, s’ha suprimit el pas entre andanes. Aquesta situació està prevista que concloga a partir del la segona quinzena de juny.

Aquestes últimes afeccions no comporten la modificació del servei, per la qual cosa les persones usuàries podran realitzar els seus trajectes ateses les indicacions dels canvis produïts.

Aquestes actuacions formen part de les que està duent a terme la Generalitat, a través deFGV, en el conjunt de la xarxa del TRAM d’Alacant per a millorar la qualitat i homogeneïtzar les condicions del servei entre Alacant i Dénia.

Aquests treballs que s’executen en la Línia 9 són susceptibles de ser cofinançats per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...