Data
13 de November de 2019

Generalitat a través del TRAM d’Alacant ofereix servei nocturn especial la nit del dimecres al dijous per la festivitat del 15 d’agost

TRAM d’Alacant prestarà servei nocturn especial la nit del dimecres 14 al dijous 15 d’agost, a través del TRAMnochador i El Mussol dels Marines, amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu de l’Assumpció.

Este dispositiu especial es suma als què habitualment ofereix Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) les nits de divendres i dissabtes, els mesos de juliol i agost.    
 
Amb ambdós serveis, FGV facilita l’accés a les principals àrees d’oci nocturn de les poblacions per les quals discorre el TRAM d’Alacant, entre Alacant i Dénia. Amb esta oferta de transport públic milers de ciutadans, sobretot jóvens, tenen la possibilitat de desplaçar-se al llarg de la costa sense necessitat d’utilitzar el seu propi vehicle. 
 
El TRAMnochador ofereix servei tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes. 
 
El Mussol dels Marines uneix Benidorm i Dénia, amb la particularitat que el serviei ferroviari es realitza entre Benidorm i Calp, des d’on contínua el recorregut amb autobús fins al final del trajecte a  Dénia, a causa de les obres de condicionament de la Línia 9 del TRAM´d’Alacant.
 
Les freqüències dels trens i tramvies depenen de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalacant.es i en el telèfon gratuït de Informació i atenció al client (900 72 04 72). 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...