Data
08 de November de 2015

La consellera María José Salvador anuncia la posada en marxa del servici nocturn del TRAM ‘el Mussol dels Marines’

La consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i el Director gerent de FGV, Ángel GarcíaLa consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha anunciat la posada en marxa del servici especial nocturn del TRAM d´Alacant, “El Mussol dels Marines”, que suposarà la circulació de distints trens en cap de setmana entre les poblacions de Benidorm, Altea i Dénia.

‘Implantarem este servici perquè és el nostre interés i vocació donar seguretat als jóvens perquè puguen disfrutar amb tranquil•litat els caps de setmana’, ha declarat la Consellera. Amb este servici s’evitarà l’increment del tràfic per carretera amb els riscos d’accidents que comporta, a més de potenciar els sectors econòmics de les dos comarques de les Marines.  

Els trens circularan els divendres i dissabte des de divendres que ve 14 d’agost fins a setembre en la Línia 9 del TRAM d’Alacant,entre les 22 i les 5 hores de la matinada. 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...