Data
09 de December de 2020

La Generalitat instal·larà càmeres tèrmiques en l’estació de Benidorm per a reforçar la seguretat

La Generalitat millorarà la informació a les persones usuàries i el sistema de videovigilància en les estacions de Benidorm i Benidorm Intermodal del TRAM d´Alacant, així com els sistemes de comunicació, a fi de millorar el servei que es presta als usuaris i usuàries, així com preservar la seua seguretat i la de les instal·lacions de l’empresa pública.

D’aquesta manera, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat el procés de licitació d’un projecte que comprendrà la instal·lació en l’estació de Benidorm de dues càmeres de videovigilància noves (actualment existeixen dotze) i la col·locació de tres cambres tèrmiques que reforcen la seguretat, en poder detectar la possible intrusió de persones en l’estació per les vies de tots dos costats.
 
A més, s’instal·laran dos intèrfons nous (actualment existeix un), el primer al costat de les expenedores i el segon a l’interior de la línia de validació, i es col·locarà una pantalla en el vestíbul per a mostrar informació al viatger (horaris d’eixides, advertiments, promocions, etcètera).
 
En el baixador de Benidorm Intermodal s’instal·laran tres càmeres de videovigilància i els equips necessaris per a l’enregistrament d’aquestes, així com la comunicació amb el centre de vigilància.
 
Totes aquestes millores comportaran l’ampliació dels equips de comunicacions a causa de la instal·lació dels nous elements.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...