Data
31 de March de 2021

La Generalitat mantindrà en 2021 el preu dels títols de transport del TRAM d’Alacant

La Generalitat mantindrà en 2021 els preus dels títols de transport públic de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, així com dels denominats títols integrats.

Aquesta decisió presa per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat té com a objectiu potenciar l’ús d’aquests mitjans de transport públics i afavorir una política de mobilitat a l’abast de tots els ciutadans. 
 
Els preus actualitzats de les tarifes en vigor i títols per a col·lectius com a joves, majors, persones amb discapacitat o famílies nombroses o monoparentals estan disponibles en les webs de Metrovalencia i TRAM d’Alacant.   
 
En 2021 està previst que es faça efectiva per part de La Generalitat les mesures necessàries perquè totes les dones víctimes de violència de gènere i els seus fills i filles viatgen de manera gratuïta en Metrovalencia, TRAM d’Alacant , així com en els serveis de TRAM de Castelló i MetroBus.
 
Aquest bo està previst que es gestione i tramite a través de la xarxa de centres d’atenció a dones víctimes de violència de gènere de la Comunitat Valenciana.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...