Data
25 de October de 2019

La Generalitat reforça el Tramnochador per a facilitar l’accés al Low Festival de Benidorm les nits del 26 i 27 de juliol

La Generalitat reforçarà este cap de setmana el servici nocturn del TRAM d’Alacant per a facilitar l’accés dels que acudisquen al Low Festival de Benidorm, que se celebra del 26 al 28 de juliol en la Ciutat Esportiva “Guillermo Amor” d’esta localitat.

En concret, es reforçarà el servici del Tramnochador del divendres i dissabte amb quatre trens més, dos per cada sentit, entre El Campello i Benidorm per a facilitar l’accés i eixida del públic que acudisca al festival.

Els viatgers que arriben en AVE a Alacant, poden realitzar de manera gratuïta el recorregut entre Luceros i Benidorm, gràcies a l’acord existent entre Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i Renfe.

L’estació de FGV a Benidorm, enllaç de les línies que comuniquen amb Alacant (Línia 1) i Dénia (Línia 9), està situada a poc més de cinc minuts del recinte que acull les actuacions previstes.

El Tramnochador i El Mussol de Les Marines són els servicis nocturns del TRAM d’Alacant durant els caps de setmana entre el 5 de juliol i el 31 d’agost. D’esta manera, FGV dóna servici a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu.

El Tramnochador oferix servici durant tota la nit entre Alacant i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes.

Per la seua banda, El Mussol de Les Marines, unix Benidorm i Dénia els divendres i dissabte de l’estiu, amb la particularitat que el servici ferroviari es realitza entre Benidorm i Calp, des d’on contínua el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenrotllant en la Línia 9 del TRAM´d’Alacant.

Les freqüències dels trens i tramvies depenen de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalacant.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72).

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...