Data
17 de November de 2010

Les actuacions Nanotram para els nens programades per FGV arriben aquest diumenge a la Platja de MuchavistaEl baixador de Muchavista del Campello, en el qual paren els tramvies de la Línia 3, ha estat el lloc triat per a representar l’espectacle “La màquina fantàstica”, a càrrec de la companyia Tramant Teatre.

En aquesta ocasió TRAM Metropolità d’Alacant ha organitzat per a entretenir als més petits una creativa escenificació dirigida a les famílies que promou entre altres coses el respecte al medi ambient i incita la imaginació dels més petits que es converteixin en protagonistes de la festa.

A més, tots els assistents rebran divertits i útils regals promocionals del TRAM, i obsequis útils per a tots els seguidors d’aquest mitjà de transport.

Aquest any les activitats Nanotram s’han inclòs dintre de la campanya Gent Supertram amb la qual FGV pretén animar a tots els ciutadans que se sumeixen a les seves propostes d’oci, cultura i medi ambient i que es converteixin en fidels usuaris d’aquest mitjà de transport modern, ecològic i sostenible.

Aquesta no és l’única actuació Nanotram dirigida als més petits prevista durant aquest any, anteriorment TRAM va organitzar trobades semblades en els baixadors de Teulada, La Vila Joiosa, Miriam Blasco o l’Av. Niça de la Platja de San Juan.

Així mateix, TRAM realitza contínuament una campanya de sensibilització entre els més petits perquè es converteixin en futurs usuaris d’aquest mitjà de transport ecològic i sostenible. A ells es dirigeix per exemple la campanya escolar ‘Coneix la teva TRAM’ o propostes com el Tren Ambiental en les quals els petits passen una divertida jornada mentre aprenen com funciona la xarxa de FGV.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...