Data
24 de November de 2022

Les Línies 1 i 3 del TRAM d’Alacant modifiquen el seu servei el 26 i 27 de novembre per treballs tècnics entre Costa Blanca i Fabraquer

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha previst fer treballs de substitució de catenària entre les parades de Costa Blanca i Fabraquer, pertanyents a les Línies 1 i 3 del TRAM d’Alacant, els pròxims dies 26 i 27 de novembre.

Davant aquesta circumstància, l’empresa pública modificarà els seus horaris de servei habituals en les últimes circulacions del dissabte, però mantenint sempre l’últim tren, i les primeres del diumenge en totes dues línies.
Diferents trens de la L1 efectuaran parada en tots els baixadors entre Luceros i El Campello el dissabte perquè el major nombre de parades estiguen servides.
El servei de les Línies 2, 4 i 5 del TRAM d’Alacant no patirà alteracions i mantindrà els horaris habituals, tant el dissabte com el diumenge.
Per a més informació sobre horaris i freqüències, FGV posa a la disposició dels usuaris el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72, la pàgina web www.tramalicante.es, en Twitter @TramdeAlicante i en l’app oficial de *TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...