Data
30 de September de 2017

L’estació de La Marina acull este pròxim diumenge noves activitats amb motiu del 30 aniversari de FGV

L’estació de La Marina, seu de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a Alacant, acollirà diverses activitats diumenge que ve 2 de juliol, amb motiu de la celebració del 30 aniversari de l’empresa com a responsable de la gestió de la línia que unix Alacant i Dénia.
 
Els assistents podran accedir a un dels trens d’època pertanyents a la Llima Express, el primer tren turístic d’Espanya, que va deixar de funcionar en 2005 i conserva FGV, i conéixer com funciona la xarxa del TRAM´d’Alacant i els trens tramvies en servici.
 
Les activitats obertes a la participació de tots els públics s’han programat entre les 11 i les 13:30 hores i comptaran amb la participació de Vicente Cortés que portarà a Alacant la seua “Subhasta de contes”. Esta jornada de portes obertes és continuació de la celebrada el passat 18 de juny, que va comptar amb la participació de Dani Miquel, El Cantacançons.
 
Com a part de la celebració dels 30 anys de FGV a Alacant, l’empresa presentarà en pròximes dates una exposició commemorativa en l’espai de l’estació d’Estels. En esta mostra es fa un repàs de l’evolució de la línia Alacant–Dénia des de 1987 a l’actualitat, integrada en la xarxa del TRAM´d’Alacant i en ple procés de modernització pel que fa a la seua part nord.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...