Data
17 de March de 2012

L’estació de Luceros del TRAM d’Alacant acull el dissabte l’actuació de “L@s Chic@s del cor” d’APSA

 

L’estació de Luceros del TRAM Metropolità d’Alacant acull demà, a partir de les 12:00 hores, l’actuació de “L@s Chic@s del cor” d’APSA (Associació pro Discapacitats Psíquics d’Alacant) que ha triat les instal·lacions de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a donar la benvinguda al Nadal.
 
APSA és una entitat sense ànim de lucre que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb una discapacitat intel·lectual i per a ajudar-los a desenvolupar la seua autonomia. L’associació impulsa accions que promouen la integració dels seus socis en l’àmbit laboral, ocupacional o social, amb activitats com la pròxima actuació en l’estació de Luceros.
 
Ja a la vesprada, i igual que va succeir dissabte passat, tornaran a desplegar-se en esta mateixa estació els llocs del “Mercat de la Llum”, una iniciativa impulsada per dones empresàries, artesanes i dissenyadores que oferix als veïns d’Alacant una alternativa original, creativa i econòmica per a comprar els regals d’estes festes.
 
FGV celebra enguany el Nadal a Alacant amb diferents activitats. Al tradicional concurs de dibuix “Nadal al TRAM”, els guanyadors del qual es coneixeran en els pròxims dies i que permetrà fer una exposició de tots els treballs participants en l’estació de Luceros, se sumen actes com l’organització d’este peculiar mercat ambulant nadalenc o l’actuació de la coral d’APSA.
 
Els llocs del “Mercat de la Llum” romandran en Luceros entre les 17:00 i les 21:00 hores i presentaran una mostra de productes artesans, amb llocs de moda, complements, regals, detalls d’escriptori, rebosteria, roba de llar, joguets i altres productes únics, la característica comú de la qual és que han sigut realitzats a mà i amb especial atenció per dones empresàries.
 
Els viatgers del TRAM i tots els veïns d’Alacant que passen este dia per Luceros podran aprofitar per a realitzar les seues compres i descobrir el delicat treball d’estes emprenedores que, amb pocs mitjans, fan un producte únic, personalitzat i ple d’encant.
 
El “Mercat de la Llum” és un projecte abonat per l’Associació d’Empresàries, professionals i Directives de la província d’Alacant (AEPA) per a donar visibilitat a les dissenyadores i propiciar oportunitats de negoci. La iniciativa va nàixer fa només uns mesos i allà on s’instal·la porta una mitjana d’uns 25 llocs amb diferents productes. Dissabte passat la proposta va tindre una magnífica acollida entre viatgers i transeünts de l’estació metropolitana.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...