Data
05 de April de 2013

L’estació d’Estels acull el dijous una jornada de donació de sang

Una unitat mòbil del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana es desplaçarà dijous que ve, 4 d’abril, fins a l’estació d’Estels del TRAM Metropolità d’Alacant per a dur a terme una jornada de donació de sang de tots els ciutadans que vullguen participar.

Aquestes campanyes de donació de sang s’inscriuen en el marc d’actuacions acordades per l’empresa pública amb la Federació de Donants de la Comunitat Valenciana per a participar en les col·lectes i afavorir la difusió de la campanya “Dóna Sang.365 dies. 365 motius”.
 
A través d’aquest acord, FGV cedix espais en les estacions de la xarxa de Metrovalencia i el TRAM, així com en l’interior de les unitats, amb la col·locació de panells informatius, per a promocionar les campanyes de conscienciació que tenen com a objecte promoure la donació altruista de sang.
 
L’acord subscrit amb la Federació de Donant es desenrotlla a través de “Línia 0”, iniciativa amb què FGV assumix el compromís de promoure conductes solidàries entre els seus usuaris i participar activament en les campanyes de sensibilització que desenrotllen institucions públiques i entitats sense ànim de lucre.
 
Cal recordar que FGV va rebre el guardó “Gota de Plata” de la Federació de Donants de Sang de la Comunitat Valenciana “per la seua activa col·laboració en la divulgació i promoció de les campanyes de donació”.
 
Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pese més de 50 quilos.
 
La jornada de donació de sang tindrà lloc dijous que ve, 4 d’abril, de 9:30 hores del matí a 14 h de la vesprada, en el vestíbul de l’estació dels Estels del TRAM.
 
Per aquest acte solidari, cada persona que participe rebrà una targeta de transport del TRAM amb dos viatges.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...