Data
16 de January de 2013

L’estació d’Estels del TRAM d’Alacant acollirà dimarts que ve un centre mòbil de donació de sang

Una unitat mòbil del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana es desplaçarà demà, 16 d’octubre, fins a l’estació d’Estels del TRAM d’Alacant per a dur a terme una jornada de donació de sang que s’efectaurá entre les 9 i les 14 hores d’aqueix dia.

Aquestes campanyes de donació de sang s’inscriuen en el marc d’actuacions acordades per l’empresa pública amb la Federació de Donants de la Comunitat Valenciana per a participar en les col·lectes i afavorir la difusió de la campanya “Dóna Sang.365 dies. 365 motius”.
 
A través d’aquest acord, FGV cedix espais en les    estacions de la xarxa de Metrovalencia i el TRAM, així com en l’interior de les unitats, amb la col·locació de panells informatius, per a promocionar les campanyes de conscienciació que tenen com a objecte promoure la donació altruista de sang.
 
FGV va rebre el guardó “Gota de Plata” de la Federació de Donants de Sang de la Comunitat Valenciana “per la seua activa col·laboració en la divulgació i promoció de les campanyes de donació”.
 
Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pese més de 50 quilos. És recomanable haver pres una menjar normal. Els participants rebran un obsequi del TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...