Data
17 de June de 2012

L’estació d’Estels del TRAM d’Alacant acull un mercat ambulant solidari organitzat per treballadors de FGV

 

Treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) han organitzat un Rastre Solidari els dies 15 i 16 de juny en l’estació d’Estels del TRAM Metropolità d’Alacant, en el que es posaran a la venda al públic objectes i articles donats pels propis agents, com a llibres, roba, xicotet electrodomèstic, objectes de decoració, bijuteria, articles esportius, etcètera.

La recaptació d’esta activitat anirà destinada a la Fundació per a l’Ajuda Directa TDHF, amb la que col·labora l’empresa pública en els Viatges Solidaris a Nepal.
 
Esta fundació es va crear perquè una part de la població que no té els mitjans necessaris per a subsistir per si mateixa puga cobrir les seues necessitats bàsiques. Els objectius immediats de l’ajuda directa són cobrir eixes necessitats més urgents en l’entorn dels xiquets i les dones amb el propòsit final d’aconseguir que estes persones puguen viure en total autonomia en un futur no molt llunyà.
 
Cal destacar, que el passat 10 de maig va tindre lloc un mercat ambulant solidari en l’estació de Colom de Metrovalencia, en col·laboració amb la Coordinadora de Centres Ocupacionals de la Comunitat Valenciana (Copava).
 
Proposta del banc d’idees de FGV
 
El mercat ambulant solidari és una iniciativa formulada i desenvolupada pels treballadors de FGV a través del Banc d’Idees que s’inscriu en el marc d’activitats solidàries desplegades per l’empresa a través de “Línia 0”.
 
El Banc d’Idees de FGV és un fòrum de participació, a través del qual els treballadors efectuen, discutixen i desenvolupen propostes d’innovació i millora dels distints processos de treball i iniciatives de l’empresa.
           
En el marc de la seua política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), FGV va crear en el seu dia “Línia 0” per a dotar als servicis de transport de Metrovalencia i el TRAM Metropolità d’Alacant d’un valor afegit de caràcter social que se sustenta en la col·laboració difusió i desenvolupament d’iniciatives de caràcter cívic i solidari.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...