Data
09 de September de 2011

L’operador francés SNCF visita FGV per a conéixer el sistema d’interfonos i comunicació d’estacions

La seu de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), València Sud, hi ha rebut esta setmana la visita de directius de la Societat Nacional de Ferrocarrils Francesos (SNCF) per a conéixer la xarxa d’interfonos instal·lats en Metrovalencia. Els ha acompanyat representants de la consultoria francesa Jitex, que està elaborant un estudi de mercat sobre els distints models tecnològics existents de comunicació i contacte en els estacions entre l’operador i els seus viatgers.

SNCF és l’empresa que explota els ferrocarrils francesos, empra a prop de 160.000 persones i va facturar 17.800 milions d’euros en 2009. Exercix una doble activitat, la d’operador ferroviari, encarregada de l’explotació comercial dels servicis de passatgers i mercaderies; i el manteniment i gestió de la Xarxa de Ferrocarril Francesa (RFF).

La SNCF explota entorn de 32.000 quilòmetres de línies, 1.850 km d’alta velocitat. Posa en circulació una mitjana de 14.000 trens diaris i transporta 1.000 milions de passatgers a l’any. Pel seu volum d’activitat és la segona empresa ferroviària de la Va unir Europea després de la Deutsche Bahn.

Per la seua banda, Jitex és una consultoria especialitzada en la busca estratègica, tecnològica i comercial a nivell internacional. Va ser creada en 1989 al Japó i és va implantar a continuació en els principals països industrialitzats del màs. Disposa de zinc implantacions permanents en Montreal, Paris, Dusseldorf, Seül i Tòquio i d’una xarxa de col·laboradors a través de tots els altres països industrialitzats.

Els principals camps de competències de la consultoria sotàs els transports, els NTIC, l’energia, el vaig mesurar ambient, la ciència de la vida i la innovació.

Els representants dels dos companyies han conegut els característiques especifiques de FGV en general i Metrovalencia en particular, han visitat el Post de Comandament dónes del que és controla la circulació de metre i tramvia, la seguretat en els instal·lacions, la regulació d’energia i la comunicació dels interfonos i, posteriorment, han realitzat un recorregut per la xarxa de metro i tramvia, detenint-se en distintes estacions per a conéixer “in situ” el sistema d’interfonos instal·lats per FGV.

En este sentit, calç assenyalar que, en l’actualitat, la xarxa de Metrovalencia disposa de 427 interfonos emplaçats en els vestíbuls, andanes i ascensors dels estacions, perfectament visibles i identificats, perquè els passatgers és comuniquen en qualsevol moment i davant de qualsevol incidència amb el Post de Comandament.

 

 

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...