Data
05 de November de 2016

María José Salvador ha visitat hui les instal·lacions de FGV en l’estació de la Marina a Alacant

La Consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha visitat este matí les instal·lacions de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) en l’estació de la Marina, a Alacant. En el transcurs de la seua vista ha mantingut una trobada amb la delegada de l’empresa pública a Alacant, Pilar García Reche.

Visita Mª José Salvador Tram AlicanteSalvador s’ha interessat pel funcionament dels servicis del TRAM d’Alacant que en estos mesos d’estiu reben nombre més gran de viatgers i que es complementen amb els servicis nocturns del TRAMnochador i a partir del 12 d’agost amb El Mussol dels Marines.
Per la seua banda la delegada de FGV a Alacant li ha exposat la situació a hores d’ara del tram Calp-Dénia de la Línia 9 i del funcionament del transport alternatiu d’autobús entre estes poblacions.
En este sentit, la Consellera ha agraït l’esforç de FGV per a complir amb el seu compromís com a empresa de transport que ha de garantir la mobilitat i oferir un servici sostenible i de qualitat. Salvador també ha visitat el Post de Comandament del TRAM d’Alacant i ha mantingut una trobada amb els representants dels treballadors.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...