Data
02 de October de 2010

Más de 260.000 viatgers han usat els serveis del TRAM en Fogueres i per a gaudir dels focs artificials

 
 
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha transportat a més de 260.000 viatgers durant les últimes Fogueres i en els dies de celebració del concurs de focs artificials que es llancen des del Postiguet. TRAM Metropolità d’Alacant ha posat en servei trens i tramvies especials entre el 18 i el 29 de juny per a facilitar la mobilitat urbana en unes dates en les quals gairebé un centenar de carrers de la ciutat han romàs tallades.
 
 
 
Entre el 25 i el 29 de juny, dies de celebració de l’espectacle pirotècnic, FGV ha facilitat la mobilitat a uns 60.000 viatgers.
 
 
TRAM va oferir durant els dies de Fogueres FGV un servei ininterromput de trens durant tota la nit, igual que els dies 25 i 26 de juny mentre que per als dies 27, 28 i 29 s’han habilitat tramvies des dels baixadors de la platja del Postiguet fins a aproximadament les 2:00 de la matinada.
 
 
El dia 24 de juny, dia de la cremà, va anar el de major afluència de viatgers amb 35.104 usuaris que van optar per aquest mitjà de transport còmode, ràpid i sostenible per a moure’s per la província.
 
 
D’altra banda, Mercat ha estat l’estació més freqüentada durant les festes majors d’Alacant, amb més de 7.000 viatgers en els dies de major afluència. La *recién inaugurada estació d’Estels també ha tingut un trànsit de passatgers considerable i creixent.
 
Per exemple, unes 5.400 persones van passar per aquestes instal·lacions el dia 24 -festiu- a pesar que l’estació va romandre tancada dues hores per raons de seguretat, com cadascuna de les jornades en les quals es va llançar una mascletà en la superfície.
 
 
Les dades de mobilitat de 2010 són pràcticament similars als del passat any, a pesar de les dues vagues sindicals que s’han vist obligats a suportar l’empresa i els usuaris del TRAM. De no haver-se produït aquestes mobilitzacions, s’haguessin donat percentatges altament positius i un increment benvolgut d’un 20 per cent dels usuaris.
 
 
FGV ha tornat a realitzar aquest any un important esforç de mitjans materials i humans per a facilitar el desplaçament massiu dels alacantins i turistes que volen gaudir de les festes d’Alacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...