Data
11 de November de 2010

Más de 27.000 viatgers han utilitzat els serveis del Tramnochador d’Alacant el passat mes de juliol

 
  
Más de 27.000 viatgers han utilitzat el Tramnochador d’Alacant el passat mes de juliol. Com cada any, des de fa més de dues dècades, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va engegar el 1 de juliol aquest servei de trens per a facilitar la mobilitat de totes aquelles persones que vulguin desplaçar-se en les nits d’estiu en un mitjà de transport públic, còmode, segur i sostenible.
 
 
 
La resposta dels ciutadans ha estat un any més satisfactòria i cada vegada són més els usuaris, sobretot joves, que utilitzen els tramvies i trens-TRAM que funcionen durant les matinades de dijous, divendres i dissabtes per la xarxa de TRAM Metropolità d’Alacant.
 
 
 
De fet, la xifra de viatgers comptabilitzada al juliol de 2010 representa un increment d’aproximadament un 6% respecte al mateix mes del passat any.
 
 
 
Els serveis nocturns del Tramnochador funcionaran fins al pròxim 4 de setembre, connectant l’estació exterior de Porta del Mar amb El Campello, Benidorm, la Platja de San Juan i les diferents desocupades i baixadors d’aquests trajectes.
 
 
 
D’aquesta forma FGV dóna servei a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i d’altres localitats a les quals la gent sol acudir de marxa a l’estiu. TRAM d’Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot joves, que es mouen durant la matinada.
 
 
 
Concretament, els trens amb direcció al Campello surten de l’estació de Porta del Mar entre les 23:35 i les 5:05 cada mitja hora. En sentit contrari, les sortides es fan entre les 22:46 i les 5:22 amb la mateixa freqüència. En ambdós sentits dos de les composicions perllonguen el seu trajecte fins a Benidorm (les de les 23:35 i la 1:05) o partiran de la ciutat de La Marina cap a la capital (a la 1:04 i a les 3:04).
 
 
 
Vuit noves desocupades en el recorregut
 
 
 
D’altra banda, els trens amb adreça Platja de San Juan surten de Porta del Mar entre les 23:00 i les 5:00, també cada trenta minuts fins a les 3:00 i a partir de llavors cada hora. En sentit invers, en aquest trajecte les sortides de la capçalera estan programades a partir de les 23:02 i fins a les 5:27 hores amb la mateixa cadència de tramvies.
 
 
 
Per primera vegada, aquesta línia donarà servei a la zona del Cap de l’Horta, l’Av. Costablanca i l’Av. de les Nacions. Així, aquest estiu el Tramnochador afig al seu itinerari vuit desocupades noves que són les de Cap Hortes, Av. Benidorm, Londres, Plaza La Corunya, Institut, Països Escandinaus i Holanda.
 
 
 
Els serveis nocturns de FGV en període estival, es van engegar per primera vegada en 1988 i cada vegada han tingut més acceptació com alternativa de transport. El passat estiu, més de 58.000 persones van utilitzar el Tramnochador.
 
 
 
Els usuaris poden consultar els horaris del TRAM en la web www.fgvalicante.com, el telèfon d’atenció al client 902720472, així com en els cartells exposats en estacions i trens.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...