Data
08 de December de 2010

Más de 28.000 viatgers s’han beneficiat aquest any de les tarifes especials per a grups del TRAM

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha transportat en el que va d’any a més de 28.000 usuaris que s’han beneficiat dels avantatges especials previstes per a qui viatgen en grup.
 
TRAM Metropolità d’Alacant ha venut ja gairebé 1.300 bitllets col·lectius amb una reducció d’un 40 per cent aplicable sobre la tarifa base de qualsevol dels recorreguts possibles.
 
Les passades es poden adquirir en les taquilles i expenedores de FGV o en el departament d’Atenció al Client de les dependències administratives de La Marina.
 
Poden beneficiar-se d’aquest tipus de bitllets els grups de passatgers que vagin a realitzar junts un mateix recorregut i que estiguin integrats per deu o més persones. En el cas de grups nombrosos (més de 20 viatgers) és convenient realitzar la reserva amb uns dies d’antelació a través del nombre gratuït 900 72 04 72.
 
A més, FGV oferix la possibilitat -previ avís- que un dels seus empleats acosti el bitllet a l’hora concertada a qualsevol de les desocupades i baixadors de la xarxa TRAM d’Alacant, perquè els usuaris no hàgin de desplaçar-se fins a La Marina o la taquilla més propera a recollir-lo.
 
En el que va d’any, maig ha estat el mes amb major nombre de viatgers col·lectius registrats, amb7.981 passatgers, repartits en 283 grups.
 
Benidorm, l’estació amb més demanda
 
Per estacions, Benidorm és la qual més bitllets col·lectius ven -168 per a 2.241 viatgers-, seguida de Mercat -103 per a 1.450-. Encara així, els serveis d’Atenció al Client del TRAM són els quals atén al major nombre de persones que es beneficia d’aquests bons. En el que va d’any aquest departament ha gestionat el viatge col·lectiu de més de 12.000 passatgers.
 
Els preus dels títols de transport quan es treuen amb la tarifa reduïda aplicable als grups són de 0,70 euros per al bitllet senzill d’una zona; 1,35 per a moure’s per dues zones; 2,05 quan són vàlids per a tres zones; 2,70 per a quatre; 3,30 per a cinc zones i 3, 95 per a moure’s per tota la xarxa TRAM.
 
Cada vegada són més els ciutadans que utilitzen el TRAM com mitjà de transport per a realitzar els seus desplaçaments per la província. Així, no és estrany trobar grups d’amics, companys d’afició o professors al costat dels seus alumnes que trien el TRAM per a realitzar sortides lúdiques o educatives, amb el que contribuïxen a respectar el medi ambient i eviten problemes de tràfic, aparcament o inseguretat vial.
 

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...