Data
15 de July de 2011

Més de 230.000 viatgers han utilitzat el TRAM per a desplaçar-se per Alacant durant les Fogueres de Sant Joan

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), a través del TRAM metropolità d’Alacant, ha superat els 230.000 viatgers durant les festes de les Fogueres de Sant Joan, concretament en li període que va del 18 de juny al a la matinada del dia 25.

El dia 24 de juny ha sigut la jornada de Fogueres en què més usuaris s’han desplaçat per la xarxa TRAM, seguit del dia 23, amb 43.647 i 41.102 viatgers, respectivament.

En conjunt, en comparació amb l’any 2010, l’increment registrat en els desplaçaments realitzats pel TRAM d’Alacant en este període ha suposat un 32 per cent, la qual cosa suposa més de 50.000 clients.

Amb motiu de les festes de Fogueres hi ha disposat uns servicis especials que han permés oferir servici ininterromput 24 hores del dia 20 al 25 de juny, en les connexions entre l’estació de Luceros, platja de Sant Joan i poblacions com El El Campello, La Vila-joiosa i Benidorm. Al seu torn per a augmentar la capacitat de les línies de tramvia 3 i 4 totes les unitats han circulat en doble composició.

Servicis especials per al concurs de focs artificials
El TRAM Metropolità d’Alacant habilita a partir de hui els servicis especials que permetran als alacantins assistir còmodament en transport públic a l’espectacle pirotècnic que té lloc cada nit entre el 25 i el 29 de juny, en la platja d’El Va acariciar.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha previst per a estos cinc dies una prolongació de l’horari regular de trens i tramvies per a facilitar als alacantins l’accés a la zona des de la que es llancen els castells de focs artificials.

Per a això, la capçalera de les línies que realitzen els servicis especials estos dies es desplaça a l’estació de Porta del Mar, romanent tancades les estacions subterrànies de Luceros, Mercat i MARQ en horari nocturn.

Hui, dia de la primera sessió de focs, els trens i tramvies especials circularan tota la nit fins que es reprenga el servici regular del matí. Les freqüències de pas de la L-3 i L-4 seran cada 20 minuts.

A més, este dia hi haurà dos circulacions entre Alacant i Benidorm: una en sentit ascendent que eixirà a l’1:00 h de Porta del Mar, i una altra en sentit descendent que eixirà a les 2:30 h de Benidorm.

Entre el 26 i el 29 de juny, els tramvies de la Línia 3 que arriba al El Campello i la Línia 4 que unix la capital amb la platja de Sant Joan, eixiran des del baixador de Porta del Mar -ubicat en la platja d’El Postiguet- fins passades les 2:00 hores de la matinada per a facilitar la retirada dels milers de veïns que cada any es congreguen en esta zona per a veure els focs que tanquen una setmana de festes.

Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.fgvalicante.com

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...