Data
29 de September de 2013

Més de 262.322 viatgers van utilitzar el TRAM d’Alacant per a desplaçar-se durant les Fogueres de sant Joan

 Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), a través del TRAM Metropolità d’Alacant, ha transportat 262.322 viatgers durant les passades festes de les Fogueres de Sant Joan, en concret s’han comptabilitzat els viatgers transportats del 18 al 25 de juny. La xifra suposa un increment del 2,65 per cent en relació amb els registres de viatgers de l’any.

El dia 22 de juny, amb 45.019 viatgers ha sigut la jornada de Fogueres en què més usuaris s’han desplaçat per la xarxa TRAM, seguit del dia 23, amb 42.413 i el 21 amb 37.220.

Mercat ha sigut l’estació més freqüentada durant les festes d’Alacant, ja que en els set dies que van del 18 al 25 de juny 52.272 viatgers. La seguix en segona posició l’estació d’Estels amb 47.437 viatgers i a considerable distància MARQ amb 11.946. D’entre totes les estacions exteriors Banidorm ha sigut la que ha registrat major afluència amb 7.267 viatgers.

Servei 24 hores del 20 al 24 de juny, sense incidències

El TRAM Metropolità d’Alacant va funcionar les 24 hores del dia del 20 de juny al 24 per a facilitar la mobilitat als alacantins i visitants durant les festes de Fogueres. Enguany es va posar en marxa un operatiu que va permetre oferir servei entre Alacant i Benidorm durant tota la nit o fins a altes hores de la matinada, segons la programació festera de cada jornada.

Des de FGV s’apunta que el desenrotllament d’aquest operatiu s’ha realitzat sense que s’haja registrat cap incidència de consideració i amb una gran acceptació per part dels milers de clients transportats aqueixos dies.

Serveis especials per al concurs de focs artificials

Per a facilitar l’assistència al concurs de focs artificials, el TRAM hi ha disposat, una vegada més, aquesta setmana serveis especials fins al dia 29. Amb motiu dels focs s’oferixen tramvies especials entre Porta del Mar, El El Campello i Cabo Huertas. En concret, es disposen d’unitats addicionals a Porta del Mar ants del llançament dels castells de focs artificials. Després dels mateixos, a partir de l’1 hora de la matinada i fins a les 2:10 hores, hi ha tres trens al El Campello, altres tres a Cabo Huertas/platja de Sant Joan per a facilitar la retirada dels milers de veïns que cada any es congreguen en aquesta zona per a veure els focs que tanquen una setmana de festes.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...