Data
03 de December de 2022

Més de 77.000 viatgers i viatgeres han utilitzat aquest estiu els serveis nocturns del Tramnochador i El Mussol de les Marines

Els serveis nocturns del TRAM d’Alacant, a través del Tramnochador i El Mussol de les Marines, han desplaçat aquest estiu un total de 77.762 viatgers i viatgeres. 
 
Enguany el servei del Tramnochador i El Mussol de les Marines s’ha prestat des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) entre l’1 de juliol i el 27 d’agost, els divendres i dissabtes nit, i la nit del 14 al 15 d’agost per ser vespra de la festivitat del Dia de l’Asunción de la Verge.
 
En conjunt, s’ha oferit servei nocturn durant 19 dies (9 divendres, 9 dissabtes i el dimecres 14 d’agost), sent la nit del 31 de juliol la que va registrar un major nombre de desplaçaments amb 5.484 persones usuàries. 
 
Aquests serveis especials formen part de les iniciatives proposades per la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, que tenen com a objectiu augmentar l’oferta del servei habitual que presten TRAM d´Alacant i Metrovalencia.
 
La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha remarcat “la bona acceptació d’aquest servei entre els ciutadans i ciutadanes de la província d’Alacant, que enguany tornava després de la pandèmia i que ha permés que els desplaçaments nocturns aquest estiu, quan es detecta un gran augment de la demanda, siguen més segurs, sostenibles i còmodes”. 
 
Així mateix ha recordat que “aquest estiu els viatgers i viatgeres que s’han pujat al TRAM d’Alacant s’han beneficiat de les baixades de preu de fins a un 50% posades en marxa per la Generalitat el mes de juny, a conseqüència de la simplificació del pla zonal”. 
 
El Tramnochador ha oferit servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4), amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes. 
 
Per part seua, El Mussol de les Marines, ha unit Benidorm i Garganes, en el municipi d’Altea, els divendres i dissabte de l’estiu en la Línia 9 de TRAM d’Alacant.
 

Amb tots dos serveis, FGV facilita l’accés a les principals àrees d’oci d’Alacant de manera segura, i arriba així a milers de ciutadans i ciutadanes, sobretot joves, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar vehicle propi.  

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...