Data
08 de December de 2018

Més de 82.000 viatgers han utilitzat els servicis nocturns del Tramnochador i El Mussol de les Marines

Els serveis nocturns del TRAM d’Alacant, a través del Tramnochador i El Mussol dels Marines, han desplaçat este estiu un total de 82.941 viatgers, registre que suposa un increment d’un 10,5% respecte als 75.000 els usuaris aconseguits en 2017.

Enguany el Tramnochador i El Mussol dels Marines s’han oferit des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) entre el 6 de juliol i l’1 de setembre, els divendres i dissabtes nit, i la nit del 14 al 15 d’agost.
 
En conjunt s’ha oferit servei nocturn durant 19 dies, sent la nit de l’11 d’agost la que va registrar un nombre més gran de desplaçaments amb 5.166 usuaris. L’estació de Mercat ha sigut l’estació que ha registrat més viatgers amb un total de 28.243.
 
Estos serveis  especials formen part de les iniciatives proposades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, que dirigix la consellera María José Salvador, i que tenen com a objectiu augmentar l’oferta habitual que presten el TRAM´d’Alacant i Metrovalencia.
 
El Tramnochador ha oferit servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de San Juan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes. D’esta manera, FGV ha donat servei a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu. 
 
Per la seua banda, El Mussol dels Marines, ha unit Benidorm i Dénia divendres i dissabtes de l’estiu, amb la particularitat que el servei ferroviari s’ha realitzat entre Benidorm i Calp, des d’on ha continuat el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenrotllant en la Línia 9 del TRAM´d’Alacant.
 
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...