Data
26 de June de 2015

Metrovalencia i el TRAM d’Alacant s’adherixen al Carnet de Família Educadora

La directora general de Serveis Socials i Menor, Rosa Aragonés, ha entregat al director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Pablo Cotino, el distintiu d’adhesió al Carnet de Família Educadora que acredita a l’entitat i amb el que es compromet a realitzar descomptes i oferir avantatges a les famílies educadores que tinguen acollit a algun menor del sistema de protecció de menors de la Generalitat.
Aragonés ha manifestat que amb el Carnet de Família Educadora des de la Generalitat “volem reconéixer la gran labor que desenrotllen aquestes famílies i transmetre’ls el nostre suport i reconeixement”. Amb l’adhesió de FGV, són ja 16 les entitats adherides al Programa Carnet de família Educadora que beneficien tots els membres de la unitat familiar, la qual cosa suposa més de 3.100 persones.
FGV realitzarà un 10% de descompte sobre el títol de transport mensual (TAT) de Metrovalencia i un 10% de descompte sobre el títol Bono 30 d.el TRAM Metropolità d’Alacant. Per a l’adquisició d’aquests títols és necessària una targeta personalitzada que es pot sol•licitar en els Centres d’Atenció al Client i Punts del Client.
El director-gerent de FGV ha explicat que “aquest descompte se suma a què ja oferix l’empresa a l’hora de promocionar l’ús del transport públic entre col•lectius com a famílies nombroses, majors de 65 anys, persones amb discapacitat, jóvens i estudiants o els menors de 10 anys que poden accedir de manera gratuïta als serveis de transport de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant acompanyats per un adult”.
La Comunitat Valenciana compta amb un total de 780 famílies inscrites en el Registre autonòmic de famílies educadores, 457 en la província de València, 277 en la d’Alacant i la resta en la de Castelló, i totes elles han passat un procés de formació i valoració. Respecte d’això Rosa Aragonés ha indicat que es beneficien d’aquests avantatges més de 3.000 persones perquè el programa inclou tots els membres de la família acollidora.
La directora general de Serveis Socials i Menor ha agraït a FGV i a les organitzacions i empreses col•laboradores el seu respatler a aquest projecte, així com a les entitats que representen i presten suport a les famílies educadores” i ha ressaltat “la funció social de l’acolliment familiar, una forma de solidaritat molt especial que no sempre té la visibilitat que mereix”.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...