Preguntes freqüents

Escriu les paraules clau del teu dubte

Nuestras preguntas

Si has perdut o t’han robat el teu Abonament Temporal Jove gratuït, has de sol·licitar cita prèvia en aquest enllaç perquè et lliurem un nou de substitució.


Si el teu abonament Temporal Jove gratuït Temporal Jove ha deixat de funcionar, has de sol·licitar cita prèvia perquè et lliurem una nova de substitució.


No has de fer res. L’ampliació de la gratuïtat de l’Abonament Temporal Jove gratuït fins al 31 de juliol es renova de manera automàtica.


No, l’Abonament Temporal Jove gratuït es lliura activat per a tot el període de gratuïtat, fins al dia 31 de juliol de 2023.


l’Abonament Temporal Jove gratuït és una targeta personal i intransferible que permet a les persones menors de 31 anys viatjar gratuïtament per la xarxa de TRAM d’Alacant sense límit de viatges, fins al 31 de juliol de 2023.


Ho poden sol·licitar el col·lectiu de joves de fins a 30 anys d’edat, inclusivament, en el moment de la seua sol·licitud, que serà efectiva des de l’1 de gener fins al 31 de juliol de 2023, inclusivament.


Amb l’Abonament Temporal Jove gratuït pots viatjar per la xarxa de TRAM d’Alacant sense límit de viatges, per a menors de 31 anys, fins al 31 de juliol de 2023.


Sí, necessites un suport especial per a viatjar amb l’Abonament Temporal Jove gratuït, no és vàlid cap altre suport que ja tingues. El suport de l’Abonament Temporal Jove gratuït és específic per a aquest ús i és gratuït.


Sí, l’Abonament Temporal Jove gratuït la pot arreplegar una altra persona encara que no siga el titular, sempre que presente el número de cita rebut en el seu email i el DNI original de la persona sol·licitant.


Tràmit de cita prèvia per a l’obtenció de l’Abonament Temporal Jove gratuït:

Demana la teua cita prèvia presencial en este enllaç >>>

Instruccions:

  • Selecciona el centre o estació de recollida, el dia i l’hora de la teua cita presencial. Per a la recollida del teu Abonament Temporal Jove gratuït has d’acudir amb el document identificatiu i el resguard de la teua cita (imprès o digital).
  • Pot anar a arreplegar-ho una persona diferent a la sol·licitant sempre que porte el document original i el resguard de la cita (imprès o digital). Per a la recollida de l’Abonament Temporal Jove gratuït amb número de SIP cal presentar, a més, el llibre de família.

Característiques i condicions d’ús de l’Abonament Temporal Jove gratuït >>>


Centres habilitats per a l’emissió i recollida de l’Abonament Temporal Jove gratuït, sempre amb cita prèvia

Centres habilitats per a l’emissió i recollida de l’Abonament Temporal Jove gratuït, sempre amb cita prèvia
Estació Laborables Dissabtes
Luceros 8:00 – 20:00 8:00 – 14:00
Mercado 8:00 – 20:00 8:00 – 14:00
Benidorm 8:00 – 20:00 8:00 – 14:00
Gata 8:00 – 20:00 8:00 – 14:00
Dénia 8:00 – 20:00
Punt del Client de Luceros 8:00 – 14:30  

L’Abonament Temporal Jove gratuït és específic per a viatjar en TRAM d’Alacant o en Metrovalencia. Podràs obtenir diverses cites per a cada document identificatiu a través del seu web corresponent.


No, l’Abonament Temporal Jove gratuït és totalment gratis, inclòs el suport.


Sí, cada vegada que inicies un viatge has de validar el teu abonament Temporal Jove gratuït, igual que s’ha de fer amb qualsevol altre títol de transport.