Data
25 de February de 2017

Tènics de les principals empreses ferroviàries espanyoles debaten sobre el sector a Alacant

Tècnics de les principals empreses ferroviàries espanyoles s’han reunit en la seu del TRAM Metropoliltano d’Alacant per a analitzar l’actualitat del sector i intercanviar punts de vista i experiències. En concret, la trobada forma part de les jornades semestrals del Grup Tècnic d’Instal·lacions de Seguretat, Electrificació i Telecomunicacions (GTISET) que, en esta ocasió, tenen a FGV com a amfitriona.
 
GTISET és un grup de tècnics de distintes especialitats en què es proposen i tracten temes que potencien “tècnicament” les àrees pròpies d’eixe grup, facilitant qualsevol informació que relativa a les competències del mateix puga ser aprofitada en benefici de tots els membres.
 
En definitiva, la seua missió és potenciar el sistema de transport ferroviari espanyol per mitjà del desenrotllament i la gestió d’un sistema d’infraestructures segur, eficient, sostenible des del punt de vista econòmic i mediambiental, i amb alts estàndards de qualitat.
 
En l’actualitat, el grup està compost per ADIF (Administrador d’Infraestructures Ferroviàries), ETS (Gestor d’Infraestructures Ferroviàries d’Euskadi), FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya), FGV (Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana), Metro Bilbao, Metro Madrid, SFM (Serveis Ferroviaris de Mallorca) i TMB (Transports Metropolitans de Barcelona).
 
Les jornades d’Alacant
 
Durant el transcurs de les jornades del GTISET a Alacant, que es van iniciar ahir i conclouen hui, s’han dut a terme reunions de treball, s’han desenrotllat ponències, s’han exposat projectes de les diferents administracions, s’han realitzat presentacions de productes i s’han realitzat visites tècniques a les instal·lacions de FGV.
 
Entre les ponències destaquen les dedicades als enclavatges, focus led i comunicacions via ràdio i monitorització en Passos a Nivell i, entre les presentacions, els projectes de transport de SICE/ENYSE, la solucions integrals de telecomandament d’energia i estacions de SICA, i els escenaris de ciberseguridad industrial, infraestructures crítiques, automatització i control de Siemens
 
Respecte a les visites tècniques, el grup s’ha desplazadoa als enclavatges de la Línia 9 del TRAM d’Alacant situats a Altea i Olla d’Altea.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...