Data
11 de December de 2010

TRAM col·labora en l’IV Torneig Ferroviari d’Escacs que se celebra aquest dissabte en l’estació de Calp

L’estació de Calp de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) d’Alacant acull dissabte que ve, a partir de les 16:30 hores l’IV Torneig Ferroviari d’Escacs organitzats per l’Associació Cultural Ferroviària Mascarat i el Club d’Escacs de Calp.

 
La trobada, que en anteriors ocasions s’ha celebrat en altres instal·lacions del TRAM com l’estació de FGV d’Altea i els tallers del Campello, s’ha convertit en tot un clàssic per als afeccionats als escacs de la província.
 
El torneig es jugarà pel sistema suís de quatre a sis rondes, segons el nombre de participants, i amb la presència de monitors titulats per la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana.
 
La inscripció és gratuïta i estarà oberta fins a l’inici de la competició a les 16:30 hores. Els organitzadors donaran preferència als quaranta primers inscrits i les partides duraran entre 10 o 20 minuts, segons el nombre de participants. La competició es perllongarà fins a les 21:30 hores, aproximadament.
 
Els emparejamientos es realitzaran amb el programa informàtic “Swiss Perfect 98” i haurà trofeus per al primer classificat general i el primer de FGV, així com medalles per al segon i tercer classificat d’aquestes categories, i per al millor classificat de menys de setze anys.
 
FGV col·labora amb aquestes activitats per a donar a conèixer els seus serveis i animar als alacantins a sumar-se al club de Gent Supertram, des del qual es convoquen diferents activitats socioculturals i relacionades amb el medi ambient.
 
En l’estació de Calp tenen parada els trens de la Línia 9 que cada hora connecten Benidorm amb Denia i les diferents poblacions que separen ambdós municipis.
 
Els interessats a participar en l’IV Torneig Ferroviari d’Escacs poden ampliar informació sobre les bases i altres condicions del certamen en la web www.mascarat.és

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...