Data
11 de July de 2017

TRAM d’Alacant amplia els horaris de les Línies 2, 3 i 4 durant la Setmana Santa

TRAM Metropolità d’Alacant amplia a partir del dimecres 12, i fins al divendres 14 d’abril, els horaris dels tramvies de les Línies 2 (Luceros-Sant Vicent del Raspeig), L-3 (Luceros-El Campello) i L-4 (Luceros-Plaza La Corunya) per a afavorir la mobilitat dels ciutadans durant la Setmana Santa. A més, els últims trens de la Línia 1 (Luceros-Benidorm) que ixen de Benidorm no acabaran el seu trajecte en Poble Espanyol, com fan habitualment, sinó que prolongaran el seu recorregut fins a Estels, com en la resta del dia, però amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta.
 
Estos servicis especials formen part de les mesures impulsades per la Conselleria d´Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador per a millorar l’atenció i el servici que es presta des de FGV als usuaris de Metrovalencia i TRAM d’Alacant i apostar per un transport públic sostenible i de qualitat.
 
L’objectiu de FGV és facilitar als seus usuaris un transport públic ràpid i còmode perquè puguen accedir a la capital alacantina i assistir a les processons que se celebren en el centre fins a la matinada, sense necessitat d’agafar el cotxe. En total, TRAM habilitarà 61 tramvies especials en les tres jornades, a banda de l’esmentada prolongació del recorregut de tres combois de la Línia 1.
 
Els pròxims dies 12, 13 i 14 del present mes, a més dels tramvies del servici ordinari que presta FGV, s’habilitaran circulacions extraordinàries de la Línia 2 des d’Estels fins a Sant Vicent del Raspeig des de les 22:08 h fins a les 02:18 hores, i en el trajecte invers des de les 22:42 a les 2:48 hores.
 
En la Línia 3, els servicis especials d’Estels cap al Campello començaran a les 21:49 h i conclouran a les 3:18 hores, mentres que des del Campello cap a la capital s’iniciaran a les 21:12 h i acabaran a les 00:11 hores.
 
En la Línia 4, les unitats programades començaran el seu servici des d’Estels cap a Plaça La Corunya a les 22:59 h i cessaran la seua activitat a les 1:59, mentres que en el recorregut contrari serà des de les 23:02 h fins a les 2:28 hores.
 
Quant a la Línia 1, els trens que prolongaran el seu recorregut fins a Estels seran els que partisquen de Benidorm a les 22:35, 22:55 i 23:25 hores.
 
D’esta manera, TRAM vol que els veïns i turistes d’Alacant puguen utilitzar els seus servicis i evitar embossos i problemes d’aparcament que afecten el centre d’Alacant, tant per l’afluència de públic durant estos dies com pels diferents talls de tràfic que es produïxen en els principals carrers i avingudes de la capital alacantina.
 
FGV recorda a tots els usuaris que es pot obtindre més informació en el telèfon d’informació 900 72 04 72 i en la web www.tramalicante.es. Els usuaris poden trobar tota la informació sobre estos servicis especials.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...