Data
24 de May de 2018

TRAM d’Alacant celebra la primera reunió del seu Comité de Participació de Clients

Comité de participació de clients de FGV

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha celebrat la primera reunió del seu Comité de Participació de Clients del TRAM d’Alacant. En este grup de treball participen viatgers habituals i representants de diferents entitats relacionades amb el servei de transport que l’empresa oferix a Alacant.

Amb esta iniciativa, impulsada també en la xarxa de Metrovalencia, l’empresa pública pretén atendre les propostes i inquietuds dels usuaris, fomentar la seua participació i intercanvi d’opinions i comptar amb el seu punt de vista en la presa de decisions i en la definició de la seua estratègia de servei.
 
La primera reunió d’este Comité, que s’ha celebrat en la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, ha comptat amb la presència del director de Clients i Accessibilitat, Francesc Romeu. La trobada ha servit per a presentar el contingut del Pla d’Accessibilitat Universal de FGV 2017-2023. Després de la seua presentació s’ha obert un torn de debat i consultes amb els assistents.
 
FGV espera que les entitats representades puguen ajudar amb les seues aportacions a tindre una visió més pròxima de la imatge i servei que presta l’empresa pública i plantejar, al seu torn, noves accions de millora.
 
La composició del Comité està obert a entitats que participaran en funció del contingut o l’orde del dia de les pròximes reunions. En esta ocasió, els participants han sigut: Creu Roja Espanyola a Alacant; COCEMFE Alacant; ONCE; Plataforma de Voluntariat de la Comunitat Valenciana; ASOCICE (Associació de persones sordcegues); APHEA (Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria d’Alacant); Unió de Consumidors;  Universitat d’Alacant; Universitat Miquel Hernàndez; Comité d’Empresa de FGV a Alacant; i dos clients habituals del TRAM d’Alacant.
 
Com funciona el comité
 
El Comité de Participació de Clients funciona a manera de grup de treball on, amb un ordre del dia previ, es promou una interacció entre empresa i clients per a tindre major compromís i complicitat. L’objectiu és realitzar una reunió temàtica, com a mínim, una vegada cada sis mesos.
 
Els membres que formen part del Comité de Participació de Clients són integrants d’associacions i entitats públiques, així com representants designats per les diferents universitats públiques. A més, participen en cada taula clients que viatgen ben sovint i que són invitats per a conéixer les seues aportacions, queixes i suggeriments. 
 
Per part de FGV, els temes a proposar s’extrauen del conjunt de reclamacions que es gestionen en l’empresa, els informes de satisfacció del client i les enquestes i sondejos demoscópicos, o aquells temes que, per política d’empresa, interessa exposar a debat.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...