Data
28 de May de 2015

TRAM d’Alacant compta amb una nova aplicació per a mòbils amb informació del pas de trens en temps real i planificació de trajectes

Una nova aplicació per a mòbils, que permet la consulta d’horaris, la planificació de trajectes i mostra l’horari de pas de trens i tramvies en temps real de totes les estacions de la xarxa del TRAM d’Alacant, ha entrat en servei aquesta setmana. Aquest dispositiu ha sigut desenrotllat en col•laboració amb l’empresa Selered, amb la supervisió de FGV, i arreplega la informació de la pròpia pàgina web tramdealicante.Es .

L’aplicació, posada en servei s’ha desenrotllat per als sistemes operatius d’iOS i Android.

La informació sobre horaris continguda en aquesta aplicació mostra l’horari real del pas de trens i tramvies. En un principi, aquest servei no arreplega incidències en la circulació de trens i/o tramvies, encara que està previst incloure informació sobre alteracions de la circulació no previstes.

Selered És una empresa valenciana amb més de 10 anys d’experiència en el sector internet, amb un equip de professionals multidisciplinaris molt implicat en el desenrotllament de la societat de la informació.

En els últims anys, Selered Ha incorporat en el seu nucli de negoci i com a eix principal del seu creixement, el desenrotllament d’aplicacions mòbils per a tablets i smartphones, en els principals entorns i tecnologies presents en el mercat, participant en experiències pioneres a nivell nacional i internacional, tant en l’àmbit de distribució pública (app estors) com a privada.

Així, entre les experiències fetes realitat disposa de qualsevol tipus d’aplicacions: exposició i gestió de producte, jocs, xarxes socials, gestió comercial, geolocalización, visites virtuals, atles tridimensionals, apps de museus, apps fires i molt especialment Selered està present en el sector de l’art i exposició i com a eix estratègic, el sector salut i turístic.

TiempoBus Tranvía-TRAM

Hi ha una altra aplicació ja operativa, denominada “TiempoBus Tranvía-TRAM”, que mostra els horaris en temps real dels tramvies de FGV en Allicante. Amb ella, es pot conéixer el temps de pas dels autobusos i tramvies per a un número de parada concreta, es pot buscar les línies i parades dels tramvies, es pot gestionar les parades favorites, conéixer l’historial de parades, instal•lar alertes d’arribada del tramvia o l’autobús, consultar avisos i notícies (amb alertes) de web i Twitter, compartir la informació, observar mapes amb línies i parades pròximes per GPS, conéixer la posició real dels tramvies i autobusos en el recorregut de la línia, tindre vista satèl•lit i Street View i Vista dissenyada per a Tablets.

La dita aplicació es troba disponible en castellà, valencià, anglés, italià, alemany, francés i rus.

També en Google maps

Al seu torn, el TRAM d’Alacant ha incorporat els recorreguts i horaris de les seues Línies comercials a Google Transit, la ferramenta de planificació de viatges inclosa dins Del buscador de Google Maps que, a partir d’ara, també et permet calcular la ruta i el temps de trajecte dels serveis que presta FGV a Alacant.

Els usuaris poden accedir a www.maps.google.S’i estar al corrent de l’oferta dels Serveis de transport urbà operats pel TRAM d’Alacant fil per randa: horaris, Recorreguts i punts de parades, entre altres dades rellevants.

Google Transit oferix la possibilitat de Conéixer la ruta i estimar el temps de trajecte, a més de fer una comparació del que se Tardaria a realitzar el mateix itinerari en vehicle privat o caminant. La ferramenta oferix dades de les cinc línies en servei, amb les seues 71 estacions distribuïdes al llarg dels 13 municipis pel que circula TRAM d’Alacant.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...