Data
21 de December de 2021

TRAM d’Alacant facilita la sol·licitud de les targetes personalitzades de manera online

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita a les persones usuàries de TRAM d’ Alacant la sol·licitud de les targetes personalitzades de manera online, a través de la web www.tramalacant.es, a fi de fer més còmode i ràpid aquest procés de tramitació.

Aquest nou servei serveix per a sol·licitar títols com Gent Major, Mobilitat, Família Nombrosa, Família Monoparental, Bono 10 Jove o de pensionista.

La persona usuària ha d’entrar en la pàgina web, clicar en la imatge “Sol·licita la teua targeta personalitzada”, descarregar-se el formulari en format pdf editable i emplenar-lo amb les dades que se sol·liciten, com la mena de targeta reclamada, les dades personals de noms, cognoms, adreça, codi postal, el número del DNI, telèfon i el correu electrònic.

En tractar-se d’una targeta personalitzada, cal aportar com a documentació la fotocòpia del DNI, NIE o passaport en vigor, una fotografia recent (tipus DNI, de front, amb fons blanc, sense ulleres de sol ni màscara i una grandària màxima de 100 kb) i la fotocòpia del document que acredite que es compleixen els requisits exigits per a obtindre el tipus de targeta que se sol·licita (per exemple, el grau de discapacitat necessari per a ser portador de la targeta Mobilitat).

Tant el formulari degudament emplenat, com la documentació requerida s’ha d’enviar per correu electrònic a l’adreça punt_luceros@gva.es

Una vegada revisada i confirmada la documentació es confeccionarà la targeta i s’enviarà un correu electrònic a la persona usuària en el qual s’informarà de quan es pot passar a recollir la targeta en el Punt del Client de Luceros, on hi haurà personal específic per a atendre aquest tipus de sol·licituds.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...