Data
16 de January de 2021

TRAM d’Alacant interromp per motius tècnics el servei entre Garganes i Calp el matí del pròxim dissabte 17 d’octubre

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha previst interrompre el servei ferroviari entre les parades de Garganes i Calp de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant dissabte que ve 17 d’octubre, entre les 8 i les 15 hores.

Les proves de càrrega programades en els viaductes de Algar i Mascarat  obliguen a suspendre temporalment el servei ferroviari entre Garganes i Calp, quedant sense servei també els baixadors de Cap Negret i Olla d’Altea.

Davant aquesta situació, FGV oferirà un servei alternatiu d’autobús que unirà les poblacions d’Altea (en les proximitats de la parada de Garganes, en la confluència del carrer Catarroja amb la N-332) i Calp. Donada la dificultat d’accés i parar evitar possibles retards del transport alternatiu en la seua connexió amb el servei ferroviari, els autobusos no realitzaran parada durant la interrupció en Cap Negret i Olla d’Altea.

Les parades alternatives del servei per carretera s’establiran enfront de les pròpies estacions d’FGV Altea i Calp.

En la resta de la Línia 9 en els trams entre Benidorm i Garganes, i Calp Teulada, així com en la continuació amb autobús fins a Dénia es mantindran els horaris habituals previstos per a aqueix dia.
 
Per a més informació les persones usuàries poden consultar en el telèfon gratuït 900 720472 i en la web www.tramalacant.es.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...