Data
01 de September de 2023

TRAM d’Alacant modifica el 2 de setembre el servei entre Altea i Calp per proves tècniques en els viaductes del Algar i Mascarat

  • El trajecte des d’Altea fins a Calp, passant per Garganes, es realitzarà el dissabte 2 amb autobús entre les dues estacions entre les 8 i 13 hores
  • El recorregut Dénia-Bosc de Diana s’interromprà el dissabte de 12.25 a 13.25 hores per la Volta Ciclista a Espanya

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servei d’autobús entre les estacions d’Altea i Calp el dissabte 2 de setembre entre les 8 i les 13 hores, amb motiu dels treballs de monitoratge previstos en els viaductes del Algar i Mascarat.

Les proves tècniques previstes obliguen a tancar temporalment aqueixos dies la circulació ferroviària entre les estacions de Garganes i Calp de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Les persones usuàries que viatgen fins a Garganes el podran fer amb tren, mentre que els passatgers i passatgeres que desitgen continuar el trajecte en direcció Dènia hauran de transbordar a un autobús anteriorment a Altea. En el sentit contrari, hauran de fer el propi des de Calp.

La parada d’autobús a Altea se situarà en la N-332 al carrer La Mar i la de Calp enfront de l’estació, mentre que els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servei a primera hora del matí, coincidint amb els treballs del Algar, recuperant el mateix quan aquests concloguen a les 11.15 hores.

Abans de l’obertura s’establirà una parada d’autobús, tant en sentit ascendent com descendent, al carrer Catarroja, pròxima a la parada de Garganes.

Les arribades i eixides dels trens afectats mantindran els horaris establits, mentre que l’eixida dels autobusos es realitzarà una vegada efectuats els transbords entre tren i autobús.

Les persones usuàries poden obtindre més informació en www.tranmalacant.es, el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72, @tramdealacant i en l’app oficial de TRAM d’Alacant.

Volta ciclista a Espanya
D’altra banda, el mateix 2 de setembre i amb motiu de l’eixida a Dénia de la Volta Ciclista a Espanya, el servei de TRAM d’Alacant de la Línia 9 quedarà suprimit entre la parada de Bosc de Diana i Dénia entre les 12.25 i 13.25 hores.

Aquesta circumstància afectarà dos trens, un de Benidorm que en comptes de finalitzar el trajecte en l’estació de Dénia el farà en Bosc de Diana, i un altre que en comptes de partir de Dénia ho farà des de Bosc de Diana en la franja horària assenyalada. Una vegada buidat el tram afectat pel pas dels ciclistes es restabliran els recorreguts habituals amb els inicis i finals de viatges en l’estació de Dénia.

Notícies relacionades

16 - 05 - 2024

La Línia 5 de TRAM d’Alacant modificarà el cap de setmana el seu servici per la celebració de la Mediterrànea Triatló Alacant

La connexió entre Porta del Mar i Sangueta quedarà interrompuda entre les 5 i les 14 hores del dissabte i...
08 - 04 - 2024

TRAM d’Alacant va arreplegar 2.559 objectes perduts en 2023

Els usuaris perden una mitjana de 7 articles dia, sobretot carteres, moneders, motxilles, DNI, passaports i claus El protocol d'actuació...
18 - 01 - 2024

L’estació de Luceros de TRAM d’Alacant romandrà tancada al públic del 22 de gener al 21 de febrer per les obres de la nova fuita ferroviària

La instal·lació del nou desviament permetrà millorar les condicions de maniobra i circulació dels trens i tramvies Durant estes setmanes...