Data
29 de February de 2024

TRAM d’Alacant modifica el dissabte 2 el servici entre Altea i Calp per proves tècniques en els viaductes del Algar i Mascarat

  • El trajecte des d’Altea fins a Calp, passant per Garganes, es realitzarà el dissabte amb autobús entre les dos estacions entre les 8 i 13 hores
  • Els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servici fins a la finalització dels treballs

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servici d’autobús entre les estacions d’Altea i Calp el dissabte 2 de març, entre les 8 i les 13 hores, amb motiu dels treballs de monitoratge previstos en els viaductes del Algar i Mascarat.

Les proves tècniques previstes obliguen a tancar temporalment eixa jornada la circulació ferroviària entre les estacions de Garganes i Calp de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Les persones usuàries que viatgen fins a Garganes el podran fer amb tren, mentres que els passatgers i passatgeres que desitgen continuar el trajecte en direcció Dénia hauran de transbordar a un autobús anteriorment a Altea. En el sentit contrari, hauran de fer el propi des de Calp.

La parada d’autobús a Altea se situarà en la N-332 al carrer La Mar i la de Calp enfront de l’estació, mentres que els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servici a primera hora del matí, coincidint amb els treballs del Algar, recuperant el mateix quan estos concloguen a les 11.15 hores aproximadament.

Abans de l’obertura s’establirà una parada d’autobús, tant en sentit ascendent com descendent, al carrer Catarroja, pròxima a la parada de Garganes.

Les arribades i eixides dels trens afectats mantindran els horaris establits, mentres que l’eixida dels autobusos es realitzarà una vegada efectuats els transbords entre tren i autobús.

Els usuaris poden obtindre més informació en www.tramalacant.es el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72, @tramdealacant i en l’app oficial de TRAM d’Alacant.

 

Notícies relacionades

10 - 05 - 2024

Carlos Mazón: “El TRAM entre Benidorm i Dénia per fi comptarà amb una connexió directa, eficient i moderna compatible amb l’entorn”

Defén el “dret dels ciutadans a una bona mobilitat” i subratlla el compromís del Consell per un transport públic de...
12 - 05 - 2024

TRAM d’Alacant va facilitar la mobilitat de 1,5 milions d’usuaris a l’abril

El resultat obtingut suposa el 9,53% més dels viatges registrats en el mateix període del passat any i 137.155 passatgers...
17 - 04 - 2024

Pradas destaca que els 3 milions d’euros de les obres en la zona del Mascarat són “fonamentals” per a millorar el servici de la Línia 9 de TRAM d’Alacant

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha visitat els treballs d'emergència que tenen com a objectiu minimitzar...