Data
14 de April de 2021

TRAM d’Alacant modifica el servei de les Línies 1 i 9 a partir del dia 14 per obres de millora a Benidorm

TRAM d’ Alacant modificarà el seu servei de la Línia 1 (Luceros-Benidorm) i de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) a partir de demà 14 de gener per a escometre diferents obres de millora en l’estació de Benidorm, com són l’ampliació de la platja de vies, la reducció de l’altura de l’andana central i la prolongació de tots els altres, el canvi d’ubicació de desviaments ferroviaris, la renovació d’instal·lacions, la construcció d’una nau depòsit per a l’estacionament de material mòbil i la millora de l’accessibilitat.

En la Línia 1, els trens amb eixida en Luceros entre les 05.41 i les 20:41hores prolongaran el seu recorregut fins a Benidorm Intermodal, estació en la qual es podrà realitzar transbord per a continuar viatge fins a Dénia. Els trens de la L1 eixiran cada mitja hora des de Benidorm Intermodal fins a Luceros entre les 06.58 i les 21.58 hores.

En la Línia 9, els trens eixiran amb destinació a Dénia des de Benidorm Intermodal i en el recorregut invers retallaran el seu trajecte per a finalitzar a Benidorm Intermodal. Cal recordar que entre Teulada i Dénia el recorregut es realitza amb autobús.

De totes maneres, hi haurà algunes excepcions en aquests recorreguts, com el tren L9 de les 06.06 hores que sí efectuarà la seua eixida des de Benidorm o els trens amb pas per Benidorm Intermodal a les 22.20 i 23.04 hores que finalitzaran en l’estació de Benidorm. A més, se suprimirà el tren entre Benidorm i Altea de les 05.20 hores i el tren Altea-Benidorm de les 22.27 hores.

Per tot això, es recomana als clients que s’informen a la pàgina web www.tramalacant.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72), així com en xarxes socials dels horaris previstos a partir de demà 14 de gener.

Millores de la L9

Aquesta actuació forma part de les diferents iniciatives tècniques que està duent a terme la Generalitat, a través d’FGV, en la connexió Benidorm-Dénia, a fi de mantindre i millorar les condicions d’explotació, garantint la regularitat i la qualitat del servei amb uns estàndards similars a la resta de la xarxa de FGV a Alacant.

Igual que la resta de treballs que s’executen en la Línia 9, són susceptibles de ser cofinançades per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...