Data
22 de March de 2021

TRAM d’Alacant modifica el seu horari amb motiu de les festes nadalenques

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha previst que durant les festes nadalenques el TRAM d’Alacant oferisca servei laborable no lectiu durant els dies laborables, en romandre tancats els centres educatius i universitaris. 

En la Nit de Nadal i Nit de Cap d’Any, FGV ha previst que les circulacions finalitzen entre les 22.00h i les 23.00h, sense alterar l’horari de la resta de la jornada. Per Nadal i Any Nou, com en anys anteriors, els trens i tramvies començaran a circular més tard, tant a València com a Alacant.
 
Com ha destacat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, aquesta decisió s’ha pres “amb la finalitat de garantir la prestació d’un servei de qualitat en les millors condicions de seguretat per a totes les persones usuàries”.
 
Igual que en els mesos previs, i com a conseqüència dels efectes de l’actual crisi sanitària i de les restriccions horàries en vigor, no s’ha previst cap mena de servei nocturn addicional durant les pròximes festes.
 
La informació estarà recollida en www.tramalacant.es, en l’app oficial, i al seu torn es pot consultar el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72).
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...