Data
22 de December de 2021

TRAM d’Alacant ofereix demà transport gratuït amb motiu del Dia sense Cotxe

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) celebra demà, dimecres 22 de setembre, el Dia sense Cotxe, facilitant l’accés gratuït durant tota la jornada als serveis de TRAM d’Alacant.
 
El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat Arcadi España, ha explicat que “aquesta iniciativa, igual que en anys anteriors, forma part de les diferents activitats programades per la Generalitat amb motiu de la celebració del 16 al 22 de setembre de la Setmana Europea de la Mobilitat”.

“L’objectiu és promoure hàbits més sostenibles en el conjunt de la societat i recordar que el transport públic és un mitjà totalment segur a l’hora de facilitar els nostres desplaçaments urbans i interurbans”, ha destacat el conseller.

Accés gratuït

Amb motiu del Dia sense Cotxe i per a facilitar l’accés a les estacions subterrànies, els passos de les línies de validació de TRAM d’Alacant estaran oberts, des de l’inici del servei fins a la finalització d’aquest.

Totes les validadores, tant les embarcades com les de les estacions, estaran fora de servei. Totes les màquines de venda automàtica indicaran la gratuïtat del servei i les persones usuàries podran adquirir els títols en vigor, exceptuant senzills, anada i volta i Metropolità.les validadores quedaran fora de servei, mentre que les màquines de venda automàtica estaran actives i els viatgers podran adquirir tots els títols en vigor.

‘Mou-te amb Impacte Zero’

La Generalitat s’ha sumat un any més a les iniciatives de la Setmana Europea de la Mobilitat amb la campanya ‘Mou-te amb Impacte Zero’. A més ha iniciat les activitats educatives de la campanya ‘Hui Descansa el Cotxe’. que enguany s’organitzen amb el lema "Canta al Só de la Mobilitat Sostenible!" i dirigida a estudiants de centres públics i privats d’ensenyament primari en tota la Comunitat.

El conseller Arcadi España ha explicat que “l’objectiu de totes les administracions públiques ha de ser convergir cap a l’impacte zero per a avançar en el canvi cultural que consolide una mobilitat i unes ciutats més sostenibles i en la consecució d’espais amb menys soroll i contaminació i més qualitat de vida”.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...