Data
02 de October de 2022

TRAM d’Alacant oferirà servei alternatiu d’autobús entre les estacions d’Altea i Teulada el dissabte 2 de juliol

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) modificarà el servei habitual el dissabte 2 de juliol, entre les 8 i les 17 hores, entre les estacions d’Altea i Teulada de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant, amb motiu dels treballs previstos en els viaductes del Algar, Mascarat i Quisi.
 
Les labors d’inspecció tècnica obliguen a interrompre la circulació ferroviària de manera temporal, per la qual cosa s’oferirà en els trams afectats un servei alternatiu d’autobús.
 
Els treballs de monitoratge permeten a FGV obtindre dades relatives al comportament d’aquestes estructures ferroviàries, gràcies al programari de gestió i control de dades i d’alarmes que incorporen els dispositius instal·lats.
 
Les intervencions programades al llarg del dissabte està previst que finalitzen a les 11.15 hores en pont del Algar, a les 14.30 hores en el de Mascarat i a les 17 hores en el del Quisi. Per això, FGV ha programat recuperar la circulació ferroviària a mesura que concloguen aquestes intervencions.
 
Malgrat aquesta alteració, durant tot el dia el servei d’autobús d’FGV existent entre Teulada i Dénia mantindrà els horaris habituals.
 
Durant la inspecció del viaducte del Algar, el servei ferroviari es realitzarà entre Benidorm i Garganes. La parada d’autobús a Altea quedarà situada en la N-332, al carrer la Mar, enfront del Bar Granada, mentre que els baixadors d’Olla Altea i Cap Negret quedaran sense servei. En Garganes, la parada d’autobús se situarà en la N-332, a l’altura de la parada de ALSA enfront del carrer Catarroja.
 
Una vegada finalitzades les labors de mesurament del pont del Algar i comencen les del viaducte de Mascarat, el servei d’autobús alternatiu s’oferirà en el tram Olla Altea-Calp, recuperant-se el servei ferroviari per als baixadors de Cap Negret i Olla d’Altea.
 
Finalment, durant la inspecció del viaducte del Quisi, el recorregut amb autobús es realitzarà entre les estacions de Calp-Teulada, amb parada en la localitat de Benissa, en l’avinguda País Valenciá. Finalitzats aquests treballs, FGV recuperarà el servei ferroviari habitual.
 

Les persones usuàries poden obtindre més informació en www.tranmalacant.es, el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72, en @tramdealacant, i l’App oficial de TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...