Data
08 de September de 2018

TRAM d’Alacant oferirà servei especial nocturn el dissabte fins a les 3 hores amb motiu de la Desfilada del Ninot

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte servei especial nocturn fins a les 3 hores de la matinada per a facilitar els desplaçaments que es preveuen per la ciutat amb motiu de la Desfilada del Ninot. Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir puguen tornar amb comoditat i rapidesa, sense haver de conduir els seus vehicles privats. 

FGV programa per segona vegada i amplia este servei especial nocturn en els fins de setmanes previs als dies principals de festes. D’altra banda, com altres anys, els tramvies aniran a composició doble durant l’horari de les mascletades del cap de setmana per a duplicar les places.
 
Este servei especial forma part de les iniciatives proposades per la Conselleria de Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix la consellera María José Salvador i que tenen com a objectiu millorar el servei que presta el TRAM d’Alacant, entre en les que es contempla incrementar els horaris nocturns de tramvia per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.
 
En total, seran 57 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb les destinacions habituals de les línies i el trajecte invers. La Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) serà la que més serveis oferisca, ja que tindrà 26 circulacions, tretze per cada sentit. De Luceros partirà el primer tramvia especial a les 22.08 hores i l’últim a les 2.18 hores. De San Vicent, el primer ho farà a les 22.42 hores i l’últim a les 2.48 hores.
 
La Línia 3 (Luceros-El Campello) oferirà deu trajectes d’anada i sis de tornada, 16 en total. El primer tramvia eixirà de Luceros a les 22.19 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.18 hores. De tornada, el primer partirà d’el Campello a les 21.42 hores i l’últim serà de les 00.11 hores.
 
Entre estos tramvies es trobaran les tres últimes circulacions que partixen de Benidorm (22:35: 22:55 i 23:25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge en Poble Espanyol, i que el dissabte continuaran la seua marxa fins a Luceros amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta, com fa la L-3.
 
La Línia 4 (Luceros-Plaza La Corunya) posarà en marxa quinze tramvies, set unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 22.59 hores des de Luceros i l’últim a les 1.59 hores. Des de Plaça La Corunya hi haurà huit circulacions, la primera a les 23.02 hores i l’última a les 2.28 hores.
 
Cal ressenyar que els serveis especials no efectuaran parada en el baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els horaris, els usuaris poden consultar en les estacions i parades de TRAM d’Alacant, en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalicante.es.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...