Data
10 de August de 2023

TRAM d’Alacant oferirà servei especial per a facilitar l’assistència i retorn al Castell de l’Olla d’Altea

  • FGV ha programat circulacions addicionals abans i després de l’espectacle pirotècnic del dia 12
  • Es recomana consultar horaris en la web www.tramalicante.es, en el telèfon gratuït 900 72 04 72, en xarxes socials i en l’app oficial

TRAM d`Alacant oferirà dissabte que ve 12 d’agost servei especial nocturn de trens en la Línia 9 (Benidorm-Dénia) per a facilitar l’accés i retorn a l’espectacle pirotècnic del Castell de l’Olla que se celebra a Altea, la nit del dissabte al diumenge.

Amb aquest servei especial, el TRAM d´Alacant reforça i prolonga el seu horari habitual de servei amb circulacions addicionals en la Línia 9 que uneix les localitats de Benidorm i Dénia.

El dispositiu especial previst per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) forma part dels serveis nocturns que programa l’empresa a l’estiu a Alacant i que integren el Tramnochador, que circula en les línies 1, 2, 3 i 4, i El Mussol dels Marines, operatiu en la Línia 9, els divendres, dissabtes i vespres d’estiu, a excepció d’aquest dissabte, ja que El Mussol serà substituït pel citat servei especial del Castell de l’Olla.

FGV reforça aqueixa nit el personal d’atenció al client i seguretat en trens i estacions, al mateix temps que en col·laboració amb l’ajuntament d’Altea i les forces de seguretat es controlarà l’accés a les estacions més concorregudes, amb la finalitat d’evitar aglomeracions i agilitzar l’accés als trens.

A causa de la previsió d’alta ocupació dels trens per l’esdeveniment, no es permetrà el transport de bicicletes ni patinets en la Línia 9 del TRAM d’Alacant des de les 18.00 hores del dissabte fins a finalitzar el servei.

Per a més informació sobre horaris i freqüències, FGV posa a la disposició dels usuaris els horaris en les estacions, el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72, la pàgina web www.tramalicante.es, xarxes socials i en l’app oficial de TRAM d’Alacant.

Castell de l’Olla

El dissabte d’agost més pròxim a la festivitat de Sant Lorenzo, té lloc el ja tradicional Castell de l’Olla a Altea. Aquest espectacle que combina llum i pólvora reuneix en aquesta localitat a més de 50.000 persones, per la qual cosa FGV un any més ofereix un dispositiu especial per a facilitar l’accés i retorn.

Aquest esdeveniment pirotècnic, que compleix la seua XXXV edició en 2023, ha anat adquirint una rellevant fama entre els residents i visitants de la Comunitat Valenciana. La importància d’aquest espectacle es va veure reconeguda amb la distinció del premi al Mèrit Turístic, en la categoria d’or de l’edició de 1999, que li va atorgar el Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, en 2007 Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana i l’any 2016 va ser afavorida per la Unesco en el seu 30 aniversari.

Notícies relacionades

19 - 06 - 2024

TRAM d’Alacant inicia el dijous el servici ininterromput de tramvia fins a la matinada del 25 per a facilitar la mobilitat en Fogueres

FGV ha programat 2.674 circulacions en les principals jornades festives, que recorreran 40.748 quilòmetres, l'equivalent a una volta al món...
14 - 06 - 2024

Carlos Mazón: “Per primera vegada la Generalitat posa en marxa un servici ininterromput del TRAM d’Alacant per a totes les Fogueres”

Destaca que “s'oferiran 120 hores de servici ininterromput entre el 20 i el 25 de juny” i es reforça la...
06 - 06 - 2024

TRAM d’Alacant oferirà servici especial nocturn el dissabte fins a les 3 hores amb motiu de l’Entrada de Bandes

Un total de 60 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Luceros amb Sant Vicent del Raspeig, El...