Data
24 de January de 2013

TRAM d’Alacant oferirà serveis mínims entre el 40 i el 55 per cent en la vaga convocada per al dia 25

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà uns serveis mínims d’entre el 40 i el 55 per cent durant la vaga convocada per a dijous que ve pels sindicats. Les mobilitzacions en el TRAM Metropolità d’Alacant es portaran a efecte el dit dia durant les 24 hores, igual que en les jornades del 29, 30 i 31 d’octubre.

Les vagues han sigut convocades per tots els sindicats amb representació en FGV i per motiu per “la negociació del manteniment de la plantilla” i per “la ruptura de la negociació col·lectiva per part de la Direcció de l’empresa”.
 
La Direcció General de Treball de la Generalitat Valenciana ha dictaminat, com a serveis essencials mínims, que es produïsquen el 55 per cent de les circulacions ordinàries regulars dels trens i tramvies durant les parades en “hores punta”, entre les 07 i les 10 hores i de 17 a 20 hores, mentres que, en les “hores vall”, la resta de la jornada, seran d’un 40 per cent.
 
Quant al personal pertanyent als serveis de “Manteniment”, “Instal·lacions fixes” i “Tallers” s’establixen, així mateix, uns serveis mínims del 30 per cent i la garantia que existisca un mínim de dues persones en les Brigades d’Atenció Permanent.
 
Els serveis de “Atenció al Client”, “centrals telefòniques” i “Registre General” comptaran amb la presència d’una persona en cada un dels centres  a fi de poder oferir informació als usuaris i atendre la presentació de qualsevol document per part dels ciutadans.
 
Tots aquells usuaris del TRAM que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències podran consultar a partir de matí la pàgina web (wwwfgvalicante.com) o cridar al telèfon 900 72 04 72 d’Atenció al Client.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...