Data
17 de March de 2016

TRAM d’Alacant oferirà servici especial nocturn fins a les 3 hores els dies 18 i 19 de desembre

TRAM Metropolità d’Alacant oferirà els pròxims dies 18 i 19 de desembre servici especial nocturn fins a les 3 hores per a facilitar els desplaçaments que es preveuen pels tradicionals sopars d’empresa o d’amics, que s’intensifiquen el cap de setmana abans de Nadal.

Les línies de tramvia 1, 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir als dits sopars puguen tornar als seus llars amb comoditat i rapidesa sense haver de conduir els seus vehicles privats.

Este servici especial forma part de les noves iniciatives proposades per la Conselleria d`Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix la consellera María José Salvador i que tenen com a objectiu millorar el servici que presten Metrovalencia i el TRAM d’Alacant, entre en les que es contempla incrementar els servicis nocturns de metro i tramvia per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.

En total, seran 42 tramvies els que connectaran el centre de la capital amb els destins habituals de les línies i el trajecte invers. La Línia 2 (Estels-Sant Vicent del Raspeig) serà la que més servicis oferisca, ja que tindrà 16 circulacions, huit per cada sentit. D’Estels partirà el primer servici especial a les 22:08 hores i l’últim a les 1:45 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22:38 hores i l’últim a les 2:16 hores.

La Línia 3 (Estels-El Campello) oferirà set trajectes d’anada, a què cal sumar el comboi de la Línia 1 que també passa pel Campello. El primer eixirà d’Estels a les 23:53 hores i l’últim a les 2:53 hores. De tornada, hi haurà tres circulacions de la Línia 3, més els tres servicis de la Línia 1 que, amb origen Benidorm, també pararan en El Campello amb destí Estels. El primer partirà d’El Campello a les  21:25 hores i l’últim serà el tren-TRAM de les 0:15 hores.

La Línia 4 (Estels-Plaça La Corunya) posarà en marxa cinc unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 23:05 hores des d’Estels i l’últim a les 1:35 hores. Des de Plaça La Corunya hi haurà sis circulacions, la primera a les 23:02 hores i l’última a les 2:06 hores.

Finalment, la Línia 1 (Estels-Benidorm) tindrà un servici d’anada, a les 0:24 hores des d’Estels i tres en la tornada a la mateixa estació, el primer a les 22:35 hores i l’últim a les 23:25 hores. A més, hi haurà una unitat que partirà des de Benidorm a les 1:46 hores amb destí Poble Espanyol.

Cal ressenyar que els servicis especials no efectuaran parada en el baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM, en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.fgvalicante.es

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...