Data
04 de July de 2018

TRAM d’Alacant oferix des de l’1 d’abril un nou títol 24 hores i sense límit de viatges per 12,20 euros

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) posarà a la venda, a partir de l’1 d’abril, en la xarxa del TRAM d’Alacant un nou títol de transport que amb el nom de “24 h” permet realitzar un número il·limitat de viatges durant eixe període de temps.   

“Este nou títol, vàlid durant 24 hores naturals, s’oferta a 12,2 euros i té com a objectiu atendre la demanda dels nombrosos turistes que utilitzen en conjunt la xarxa que unix Alacant i Dénia” ha explicat el director gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordà. 
 
“24h” es carrega en una targeta anònima de venda en les taquilles ateses, el suport té un cost d’un euro, i és vàlid per a una sola persona. 
 
La modificació de tarifes que permet el llançament d’este nou títol no afecta el preu dels altres en vigor en el TRAM d’Alacant, que mantenen el seu preu, sense cap variació, igual que els descomptes que s’apliquen amb les targetes Mobilitat, Gent Major, famílies nombroses i monoparentals. 
 
“A més, FGV posarà en funcionament al llarg del mes d’abril la nova targeta Bo 10 Jove, destinada a menors de 30 anys, inclusivament, que oferix un descompte del 15% sobre el bo de 10 viatges” ha destacat Sánchez Jordán.
 
Increment dels suplements per viatjar sense títol de transport en FGV
 
La nova regulació tarifària determina que FGV incrementarà i homogeneïtzarà, també a partir de l’1 d’abril, els imports del suplement per viatjar sense títol de transport vàlid en Metrovalencia i TRAM d’Alacant a 100 euros.
 
Actualment el suplement establit és de 50 euros. Les noves tarifes inclouen una reducció per pagament immediat, dins dels 15 dies naturals, d’un 50%.
 
FGV ha pres la decisió d’incrementar este import com a mesura dissuasòria per a combatre el frau, especialment en les zones tramviàries i trams oberts.  
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...