Data
19 de September de 2018

TRAM d’Alacant oferix més de 200 places gratuïtes d’aparcament durant les festes de Fogueres

TRAM d’Alacant compta amb més de 200 places pròpies d’aparcaments gratuïts en deu estacions de superfície que permeten un accés més directe i ordenat a la capital en el transcurs de la celebració de les festes de Fogueres 2018. A més, hi ha altres 164 places d’automòbil i 34 de motocicletes en tres estacionaments municipals, també gratuïts, pròxims a la xarxa de tren i tramvia en distintes poblacions.
 
En unes dates en què la capital de la província té tallades més de 300 carrers pel muntatge de monuments, casetes i l’accés als diversos actes festers, el transport suburbà s’erigix com el mig més ràpid i eficaç per a desplaçar-se per una ciutat que rebrà en les seues jornades més assenyalades milers de persones.
 
D’esta manera, els clients de TRAM d’Alacant poden acudir als aparcaments dissuasoris, estacionar el seu vehicle i agafar el tramvia o tren per a anar a treballar o a disfrutar de les festes de Fogueres sense sobresalts i embossos de circulació.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferix un total de 211 places d’estacionament repartides en les estacions d’El Campello (29), La Vila Joiosa (17), L`Alfas del Pi (35), Altea (80), Calp (10), Benissa (30) i Teulada (10). Cal ressenyar que, en estes dates, la connexió ferroviària està cortada per obres entre Calp i Dénia que ha sigut substituïda per un autobús, la qual cosa afecta les últimes tres estacions.
 
A més, cal afegir les 82 places municipals d’automòbil i 16 de motocicletes posades en servici en Goteta-Plaza Mar 2; les 67 d’automòbil i 18 de motocicletes de Lucentum i les 15 d’automòbil de Venda Lanuza, que sumen altres 164 places d’automòbil i 34 de motocicletes, totes elles en les voltants de les estacions i parades esmentades.
 
Per tant, a les 211 places d’aparcament amb què compte TRAM d’Alacant cal sumar les 164 d’automòbils i les 34 de motocicletes d’estacionaments municipals amb què els usuaris del metropolità poden disposar d’un total de 375 places d’automòbil i 34 de motocicletes, totes elles gratuïtes.
 
Amb este servici, FGV vol fomentar l’ús del transport públic per mitjà de la intermodalitat i l’intercanvi del vehicle privat amb el tren, facilitant l’accés a la xarxa del TRAM d’Alacant a tots aquells usuaris que no tenen una parada de tramvia o tren pròxima, contribuint, a més, a la descongestió del tràfic viari en superfície i a l’atenció al medi ambient.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...