Data
04 de October de 2015

TRAM d’Alacant oferix títols combinats per a desplaçar-se gratuïtament fins als parcs temàtics de Benidorm

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) recolza amb diferents avantatges comercials l’accés als parcs temàtics de la província d’Alacant en transport públic. En concret, afecta les instal•lacions de Terra Mítica, Terra Natura, MundoMar, Aqua Natura i Aqualandia després de la firma dels pertinents acords amb cada un d’ells.

Els que compren l’entrada en les taquilles assistides de qualsevol de les estacions de TRAM Metropolità d’Alacant per a accedir als parcs temàtics de Benidorm, podran realitzar gratis el viatge d’anada i tornada amb tren, fins a l’estació de Benidorm, i l’enllaç en l’autobús urbà que porta als recintes d’oci.

L’estalvi és significatiu, ja que el preu del tren més autobús per a eixes zones aconseguix els 9,40 euros si se sumen els dos bitllets –D’anada i tornada-, en el cas que els usuaris partisquen de qualsevol de les estacions de la zona A (TAM) o la zona F (Teulada-Dénia) que són les més distants de Benidorm.

Altres avantatges

Canviar el vehicle privat pel tramvia per al trajecte fins als parcs el viatge fins als parcs, suposa un estalvi notable, perquè, entre gasolina, peatges d’autopistes i pàrquing, el gasto sol rondar els 30 euros. A més, els desplaçaments en TRAM són més segurs, còmodes i sostenibles.

Un altre avantatge afegit es que, adquirint les entrades als parcs des de les estacions del TRAM, s’eviten esperar les llargues cues que es formen a l’entrada d’estes instal•lacions.

Per Terra Mítica, Terra Natura, Mundomar, Aqua Natura i Aqualandia els autobusos que cal utilitzar des de l’estació de Benidorm són els de la línia 01. L’horari d’estos autobusos es pot consultar en les seues parades. En el cas de Terra Mítica existix, a més, una llançadora directa amb el parc que part des del baixador de Terra Mítica.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...