Data
22 de July de 2017

TRAM d’Alacant recupera la normalitat en el servici de les línies 2, 3 i 4 després de finalitzar els treballs de reparació de catenària entre Luceros i Marq-Castillo

TRAM d’Alacant recupera el 25 d’abril la normalitat en el servici, una vegada concloses les obres de reparació de la catenària rígida de la via 1 del TRAM que comprén les estacions de Luceros i Marq-Castillo i que van començar el passat 16 d’abril.
 
Esta actuació ha obligat a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a modificar el servici de les línies 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig), Línia 3 (Luceros-El Campello) i 4 (Luceros-Plaza de La Corunya) durant este període, mentres que la Línia 1 (Luceros-Benidorm) no s’ha vist afectada.
 
Una vegada finalitzats estos treballs, en el termini previst per l’empresa, les línies 3 i 4 tornen a tindre el seu origen i destí en l’estació de Lueros, ben sovint de pas d’un tramvia cada 30 minuts per línia, i la Línia 2 recupera la seua freqüència de pas de 15 minuts.
 
FGV ha triat este període per a realitzar esta actuació amb l’objectiu de minimitzar l’afecció als viatgers, ja que el 16 d’abril havia finalitzat l’ampliació del servici de Setmana Santa i en els dies següents no hi ha hagut activitat en col·legis ni centres universitaris.
 
Durant els dies que s’han realitzat estes obres s’han modificat el calendari de servicis del TRAM d’Alacant i s’han aplicat horaris d’una jornada festiva a l’efecte de circulació.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...