Data
19 de November de 2022

TRAM d’Alacant reforça aquest cap de setmana els serveis del Tramnochador per a facilitar el desplaçament al Boombastic Festival de Benidorm

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) àmplia aquest cap de setmana els serveis del Tramnochador amb motiu de la celebració del Bombastic Festival a Benidorm, del 18 al 20 d’agost a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor.

TRAM d’Alacant ampliarà aquest divendres i dissabte els serveis previstos del Tramnochador, en el tram de la Línia 1 entre les estacions de Benidorm i El Campello amb enllaç en aquesta amb Línia 3 fins a Luceros, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a totes aquelles persones que acudisquen a aquest festival.
 
Les freqüències dels trens i tramvies està en funció de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalacant.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72), en xarxes socials i en l’App oficial de TRAM d’Alacant. 
 
En el cartell d’aquesta edició s’ha inclòs una àmplia representació del pop i la música urbana més actual, amb artistes com a C. Tangana, Hijos de la Ruina, Duki, Bizarrap, Rels B, Bad Gyal, Lola Indigo, Guitarricadelafuente, Recycled J, Quevedo, Ptazeta, Marc Seguí, Cruz Cafuné, Jaime Lorente o L-Gant, entre altres.
 
Servei nocturn divendres, dissabte i prèvia de festius
 
Tots els divendres i dissabtes entre l’1 de juliol i el 31 d’agost, a més del 14 d’agost, TRAM d’Alacant facilita la mobilitat de les seues persones usuàries amb el Tramnochador entre Alacant i Benidorm i amb El Mussol dels Marines entre Benidorm i Altea.
 
Aquests serveis especials formen part de les iniciatives per a millorar el servei que presta el TRAM d´Alacant, entre les quals figuren incrementar els serveis nocturns per a ampliar l’oferta a un nombre major de persones usuàries. 
 
Amb aquest servei, la Generalitat facilita l’accés a les principals àrees d’oci d’Alacant en transport públic de manera segura, i arriba així a milers de ciutadans i ciutadanes, sobretot joves, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar vehicle propi. 
 
El Tramnochador ofereix servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4), amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes. 
 
El Mussol dels Marines, uneix les estacions de Benidorm i Garganes, en el municipi d’Altea, també els divendres i dissabte de l’estiu en la Línia 9.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...