Data
18 de April de 2023

TRAM d’Alacant reforça el seu servei el Dia de la Santa Faç per a facilitar l’accés a la romeria

  • FGV programa unitats addicionals de la Línia 3 entre les 5 i les 7 hores perquè els ciutadans de la província acudisquen a la capital
  • L’estació més pròxima al punt d’inici de la romeria, la Cocatedral de Sant Nicolás de Bari, és la subterrània de Mercat

El TRAM d’Alacant ha programat unitats addicionals a primera hora del matí del dia 20 d’abril, festivitat de la Santa Faç, per a facilitar a totes aquelles persones residents a la província el seu desplaçament a la capital per a participar en la tradicional romeria fins al famós monestir situat a huit quilòmetres del centre del municipi.

En concret, la Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, ha programat aquests reforços entre El Campello i Luceros des de les 5 fins a les 7 hores del matí en la Línia 3, horari en què milers d’alacantins de tota la província viatgen fins al centre de la ciutat per a participar en aquest festivitat. Per part seua, les Línies 2 i 4, circularan en doble composició per a augmentar les places oferides.

Les circulacions addicionals respecte a un dia festiu eixiran cada deu o vint minuts entre les 5 i les 7 hores de la matinada amb l’objectiu de facilitar aquest desplaçament que moltes persones realitzen en transport públic per a reservar forces per a la posterior romeria.

Les unitats de Línia 3 es detindran facultativament en totes les parades i baixadors entre El Campello i Luceros amb la finalitat de recollir el major nombre de persones i traslladar-los a la capital de manera ràpida i còmoda. L’estació més pròxima al punt d’inici de la romeria, la Cocatedral de Sant Nicolás de Bari, és la subterrània de Mercat. Per al retorn, les estacions més pròximes de la Línia 3 són Camp de golf, Costa Blanca i les situades en el litoral de Sant Joan i Muchavista.

El retorn als pobles de la província després de la romeria es cobrirà amb el servei habitual del TRAM, atés que l’arribada a la capital sempre es realitza de manera escalonada, al contrari que en l’anada, en la qual tots els romers caminen junts.

Per a més informació sobre horaris i freqüències, FGV posa a la disposició dels usuaris el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72, la pàgina web www.tramalicante.es i l’app oficial de TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...