Data
19 de December de 2015

TRAM d’Alacant sorteja títols de viatges amb motiu de la Setmana de la Mobilitat

TRAM Metropolità d’Alacant ha obert el termini per a participar en el sorteig de títols de transport entre els clients, com a part de les accions previstes amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat, que es desenrotlla del 16 al 22 del present mes, i que va ser presentada dimarts passat per la consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i el director gerent de FGV, Ángel García de la Bandera.

Les persones interessades poden participar en el sorteig de deu passes de transport mensuals del TRAM d’Alacant, amb l’únic requisit de registrara en la web www.tramalicante.es abans del 21 de setembre a les 12 de la nit.

Tots estos avantatges es poden adquirir fins al dia 22, jornada en què se celebra el Dia Europeu sense Cotxe, en el que els servicis de Metrovalencia, Tram de Castelló i Tram d’Alacant funcionaran de manera gratuïta perquè tots els ciutadans de la Comunitat puguen disfrutar dels avantatges d’un transport còmode, accessible i sostenible.

Activitats lúdiques el diumenge

Seguint amb les activitats previstes en la Setmana de la Mobilitat, en la platja del Postiguet, en col•laboració amb l’Ajuntament d’Alacant, s’han organitzat activitats per a tots els públics, amb la possibilitat de visitar en l’estació de la Marina el material mòbil actual i a uns quants cotxes de la Limón Express.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...